Şimdi Ara

### GIGABYTE RX580 GAMING O.C 8GB ### (2 YIL Garanti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    ÜRÜN :
    GIGABYTE
    Radeon™ RX 580 Gaming 8G (rev. 1.0/.1.1/1.2) | Graphics Card - GIGABYTE Global
    https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-RX580GAMING-8GD-rev-10-11-12#kf

GARANTI : 15.01.2021'e kadar ARENA'dan garantili
    KUTU : Kutusu duruyor, kitapçık,cd vs.
    DURUM : Yorulmamış, üzerinde tozu dahi bulunmayan tek kelimeyle kusursuz kart.

FİYAT : 1100TL

AÇIKLAMA : Sapphire ve çoğu modellerine göre daha serin çalışıyor, furmark'ı 65 dereceyle tamamlıyor. AMD FX8320 gibi eski nesil bir cpu ile kullanıyorum ve Benchmark'da %83'lük bir kesimi geride bırakıyor. Kıyaslayacak olursak GTX 1060'dan performanslı bir kart, kim ne derse desin çözünürlük arttıkça da farkını ortaya koyacaktır. Fanları 55 derecede devreye giriyor bu süre zarfında devreye girene kadar kartın üzerindeki "FAN STOP" ledi marka lediyle beraber tüm renklerde hoş bir renk yelpazesi sunuyor 55 dereceye gelmeden sürekli çalışmasını isterseniz eğer fanların, AMD Adrenalin arayüzünden "Zero RPM" adlı özelliği kapatmanız yeterli. Yükte maksimum 185W çekiyor, 8 pin ek güç girişi gerektirir ve ben 500w kaliteli psu ile sıkıntısız kullanmaktayım. Satma nedenim simulasyon sisteme geçeceğim, bu koskocaman bir ekrana geçiş demek; 1080ti belki yeterli gelebilir yoksa performansından fazlasıyla memnunum.

Tarsus/Mersin/Adana garlardan elden alışveriş yapılabilir,görmek isteyen gelip evimde görebilir ve ister benim kasamda ister kendi kasasını getirip oyun performansını görmek isteyen gelsin görsün çayımı içsin alıp almaması önemli değil. Diğer illere havale/kargo şeklinde güzelce kargolarım, hayırlı forumlar..

EDIT: Gittigidiyor'dan eski rütbeli üyelere taksitle alabilmeleri adına GG linki açabilirim %6 komisyonu var 70tl fark ediyor, ekstradan ise 1000tl+ alışverişlerde axess'e özel 100tl chip para puan veriyor ne işe yaradığını bilmiyorum ama değerlendirilcek bişeyse aklınızda bulunmasında fayda var.
    ### GIGABYTE RX580 GAMING O.C 8GB  ### (2 YIL Garanti)### GIGABYTE RX580 GAMING O.C 8GB  ### (2 YIL Garanti)### GIGABYTE RX580 GAMING O.C 8GB  ### (2 YIL Garanti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubycane -- 6 Mart 2019; 20:3:1 >

• Kart bir haftaya satılmaz ise takaslanacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.