Şimdi Ara

gigabyte teknik servisi:para iadesi ile sonuçlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rodri

quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

quote:

benzer durumu anakartta yaşadım. 3. gidişinde anca tamir edildi. 2 ay uğraştırdılar, sonrada pişkin pişkin "istersen tüketici haklarına başvur" dediler.

Geçmiş olsun hocam nova dan mı almıştınız?

başka yerden aldım ama servis işine gigabyte türkiye bakıyor.

Anakart konusunda sıkıntı yaşayan var demişti ondan sordum, servis ve endeks bilişim gigabyte almamak için bir neden oluşturuyor açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

benzer durumu anakartta yaşadım. 3. gidişinde anca tamir edildi. 2 ay uğraştırdılar, sonrada pişkin pişkin "istersen tüketici haklarına başvur" dediler.

Geçmiş olsun hocam nova dan mı almıştınız?

başka yerden aldım ama servis işine gigabyte türkiye bakıyor.

Anakart konusunda sıkıntı yaşayan var demişti ondan sordum, servis ve endeks bilişim gigabyte almamak için bir neden oluşturuyor açıkçası.

evet. anakart servisteyken mecbur yeni anakart(asrock) aldım. 200 lira civarı zarardayım. vaktinde 250 liraya aldığım gigabyte anakarta 100 liradan fazla veren yok şuan.

• Türkiye'Deki servislerin durumu ortada, her hatayı kullanıcı üzerine yıkmaya çalışıyorlar. Zihniyetlerine onların.

Ülkemcizde kullanıcıların en çok memnun kaldığı firmalardan bir tanesi yine Çizgi Elektronik. Yine de Allah hiçbir servise düşürmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 7 Ağustos 2013; 13:55:28 >
  • Geçmiş olsun kardeşim.Bende Gigabyte GTX 460 ekran kartını alıcaktım.Bu durum benım başıma gelırse aynı durumu yaşarsa diye tetirgin oldum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Special

Geçmiş olsun kardeşim.Bende Gigabyte GTX 460 ekran kartını alıcaktım.Bu durum benım başıma gelırse aynı durumu yaşarsa diye tetirgin oldum :(

Eyvallah kardeşim, durum ortada ama servis işi tabi her marka ile sorun yaşayan olacaktır, gigabyte gibi bir markaya böyle bir servis kesinlikle yakışmıyor orası ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Türkiye'Deki servislerin durumu ortada, her hatayı kullanıcı üzerine yıkmaya çalışıyorlar. Zihniyetlerine onların.

Ülkemcizde kullanıcıların en çok memnun kaldığı firmalardan bir tanesi yine Çizgi Elektronik. Yine de Allah hiçbir servise düşürmesin.

Amin hocam haklısınız, beni biraz geren durum da zotac kartlarda 2 haftada iade kararı çıkması oldu, tabi zotac kullanıcıları için sevindirici fakat keşke hepsi aynı seviyede ve iyi kalitede olsalar.

• Sen hangisini kullaniyodun ? Gtx 460 almamı tercih edermisiniz? Bende sizin gibi sorunla karşılaşmam % kaç olur gtx 460 alırsam?

• quote:

Sen hangisini kullaniyodun ? Gtx 460 almamı tercih edermisiniz? Bende sizin gibi sorunla karşılaşmam % kaç olur gtx 460 alırsam?

Ben gtx 670 kullanıyordum, 320.18 mağdurlarındanım, gtx 460 ın garantisi devam ediyor mu etmiyorsa zaten servis yönünden düşünülecek bir durum yok, gigabyte markası açısından soruyorsanız elbette ki tavsiye ederim.

• Para iadesi almanıza sevindim. Benim; GIGABYTE GTX 770' de de aldığım ilk gün sorun çıktı, 1 saat bile kullanmadan.Sonra, GOLD Bilgisayar aracılığı ile Endeks Bilişim' e gönderdim, onlarda GIGABYTE Türkiye' ye gönderdiler.Toplam 2 gün falan sürdü, kartı ben 29 Temmuz' da almıştım, 10 gün oldu ama, servise göndermemin üzerinden 3 - 4 gün falan geçti.Sağolsun Endeks Bilişim' deki teknik servis şefi bana çok yardımcı oldu ve oluyor.Bayramdan sonra kesin karara bağlanacak, bende para iadesi talep ediyorum.Bakalım sonuç ne olacak ? İzlenimlerimi forumda yine belirtirim, ama şu an ilk görüşlerim olumlu, gerçi; sizin durumla benim durum çok farklı, ben daha 8 gün iade süresi dolmadan ve ürünü kullanmadan, DOA prosedürüne uygun olarak gönderdim, inşallah para iadesi alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 7 Ağustos 2013; 15:49:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Para iadesi almanıza sevindim. Benim; GIGABYTE GTX 770' de de aldığım ilk gün sorun çıktı, 1 saat bile kullanmadan.Sonra, GOLD Bilgisayar aracılığı ile Endeks Bilişim' e gönderdim, onlarda GIGABYTE Türkiye' ye gönderdiler.Toplam 2 gün falan sürdü, kartı ben 29 Temmuz' da almıştım, 10 gün oldu ama, servise göndermemin üzerinden 3 - 4 gün falan geçti.Sağolsun Endeks Bilişim' deki teknik servis şefi bana çok yardımcı oldu ve oluyor.Bayramdan sonra kesin karara bağlanacak, bende para iadesi talep ediyorum.Bakalım sonuç ne olacak ? İzlenimlerimi forumda yine belirtirim, ama şu an ilk görüşlerim olumlu, gerçi; sizin durumla benim durum çok farklı, ben daha 8 gün iade süresi dolmadan ve ürünü kullanmadan, DOA prosedürüne uygun olarak gönderdim, inşallah para iadesi alırım.

Ben de sizin adınıza sevindim, dediğiniz gibi durum biraz farklı, başımıza gelenler diğer arkadaşlara da yol gösterir.

• TheTurk61 T kullanıcısına yanıt
    İkinci durumdan sonra epeyce tetirgin ettim.Ama tavsiye etmenizede sevindim bendede böyle sorunlar çıkarsa ne yapmalıyım gtx460 almak epey istiyorumda ?
  • quote:

İkinci durumdan sonra epeyce tetirgin ettim.Ama tavsiye etmenizede sevindim bendede böyle sorunlar çıkarsa ne yapmalıyım gtx460 almak epey istiyorumda ?

Aslına bakarsanız gtx 460 biraz eski bir kart fakat performansı kötü anlamına gelmez, ne kadar bütçeniz var ve sistemin geri kalanını da belirtirseniz daha iyi yardımcı olunur.

Bütçem en fazla 700 tl en fazla ! Sizde bana yardımıcı olursanız sevinicem...
  • quote:

Bütçem en fazla 700 tl en fazla ! Sizde bana yardımıcı olursanız sevinicem...

Yardımcı olurum tabi ki de sistemin tamamı için mi 700 lira bir de gtx 460 için ne kadar istediler?

Ben 700 tl yi ekran kartı ve obur sistemlerle beraber içinde kassetmiştim.GTX 460 türkiyde yok oyuzden belki 460 yerine baska gigabyte gtx ekran kartı onerebilirsiniz.Yutdışında $288 dolardır.Sizin bu markadan onerebılecegınız gtx varsa soyleyın belkı sızın dedıgınızı alabılırım.Tekrar soyluyorum butçem 700 tl dir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Special -- 7 Ağustos 2013; 18:41:20 >
  • Oncelikle gecmis olsun kartta yasadiginiz sorun neydi acaba? Bu 320.18 benim kartin da icine etti sanirim. Durup dururken nvidia driver yanit vermeyi kesti ve bu durumdan kurtarildi hatasi vermeye basladi. Oyunlara girdigimin 2. dakikasinda driver cokuyor, masaustundeyken bile ekran gidip geliyor bu hatayi veriyor. Bu da yetmezmis gibi kartin bostaki sicakligi 50 derecenin altina inmiyor. Msi gtx 560 ti twin frozr benimki de, 320.18i bir ay kadar kullandim, kartlara zarar verdigi haberini gordugum an 314.22ye geri dondum. Bu bozuk driveri kullanirken hicbir sorunum yoktu, gecen hafta durup dururken basladi cokmeler, format atiyorum daha pc yeni acilmis driver kurarken bile ekran gidip geliyordu, ben de servise yolladim. Sizce bu driverin yarattigi bir sorun, onu kaldirip 1 ay baska surumu kullandiktan sonra ortaya cikmis olabilir mi? Cunku hicbir sey yapmadim pcye 2 hafta tatildeydim bi geldim hicbir oyun calismiyor, masaustunde bile driverlar cokuyor falan, anlamadim yani noldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

Oncelikle gecmis olsun kartta yasadiginiz sorun neydi acaba? Bu 320.18 benim kartin da icine etti sanirim. Durup dururken nvidia driver yanit vermeyi kesti ve bu durumdan kurtarildi hatasi vermeye basladi. Oyunlara girdigimin 2. dakikasinda driver cokuyor, masaustundeyken bile ekran gidip geliyor bu hatayi veriyor. Bu da yetmezmis gibi kartin bostaki sicakligi 50 derecenin altina inmiyor. Msi gtx 560 ti twin frozr benimki de, 320.18i bir ay kadar kullandim, kartlara zarar verdigi haberini gordugum an 314.22ye geri dondum. Bu bozuk driveri kullanirken hicbir sorunum yoktu, gecen hafta durup dururken basladi cokmeler, format atiyorum daha pc yeni acilmis driver kurarken bile ekran gidip geliyordu, ben de servise yolladim. Sizce bu driverin yarattigi bir sorun, onu kaldirip 1 ay baska surumu kullandiktan sonra ortaya cikmis olabilir mi? Cunku hicbir sey yapmadim pcye 2 hafta tatildeydim bi geldim hicbir oyun calismiyor, masaustunde bile driverlar cokuyor falan, anlamadim yani noldu.

Teşekkür ederim, bf3 oynarken renk karmaşası başladı, sonradan aynı sorun yine tekrarlayınca 314.22 ye döndüm, yine oynarken bu sefer pc kilitlendi ve pc kartı görmedi, ekranda kırmızı çizgiler oluştu, servisten gelen bilgi bellek modülünün bozulduğu idi, yaptılar fakat kontrol ederken tekrar ekranda çizgiler oluşmuş, 3.defa servise gitti ve iade kararı çıktı, gpu ya zarar gelmemiş olabilir, inşallah en yakın zamanda istediğiniz gibi sonuçlanır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.