Şimdi Ara

gigabyte ud4-b3 z68x+corsair vengeance2*4gb+i7 2600k sisteme uyacak sogutucu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baslikta da belirttigim uzere sistemim genel olarak gigabyte ud4-b3 z68x+corsair vengeance2*4gb+i7 2600k seklinde. ramlerin boyutlari sorun cikartan olculerde oldugundan piyasadaki islemci sogutucularinin uyup uymayacagindan emin degilim. ramlerle beraber yerlesim problemi yaratmayacak bir islemci sogutucusu ariyorum arkadaslar. lga 1155 icin tabii ki. iki sececek var kafamda;birisi akasa venom, digeri ise sunbeam core contact. lakin taktigimda ramlerle cakismasindan tirsiyorum. bu konuda bilgisi olan arkadaslar varsa bilgi almak isterim. ya da bu sisteme boyutlar acisindan uyabilecek bir lga1155 islemci sogutucusu onerisi de oldukca makbule gecer. yardimci olan arkadaslara simdiden tesekkur ederim.

• Fiyat aralığını belirtirseniz, daha fazla yorum gelecektir. Aynı şekilde bende cevaplayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC5C7D984 -- 20 Ekim 2011; 13:49:56 >
  • max 150tl
  • yogitech sanirim yanlis linki kopyalayip yapistirdin. ben islemci sogutucusu ariyorum power supply degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akjenas -- 21 Ekim 2011; 9:00:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: z.ı.n.d.ı.k.

yogitech sanirim yanlis linki kopyalayip yapistirdin. ben islemci sogutucusu ariyorum power supply degil.

Pardon, sanırım dikkatimden kaçmış. Akşama linkleri atarım
  • Tesekkur ederim. beklemedeyim:)

• bu sogutucular oldukca buyuk gorunuyor. ozellikle frio ve v6gt. ramlerle cakismasinlar?
  • http://www.madeingamer.com/index.php?route=product/product&path=103&product_id=323

şöyle bir soğutucu var diğerlerine nazaran biraz daha uygun ağır olması gözünüzü korkutmasın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.