Şimdi Ara

Gigabyte windforce R9 280x o.c CF incelemem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya bizimkisi merak hocam ben 2 tane 690 da kullandım 2 tane gtx580 de kullandım hepsinin deneyimini edindim onemli olanda bu degilmi bundan kar veya baska beklentisi olan zaten boyle yapmaz ben alacagımı aldım elime gecen tum kartlardan anlayan arkadaslar anladı sanırım
  • Hocam gördüğüm kadarıyla eski bir sürücü kullanıyorsunuz, 13.11 Beta V8 yüklerseniz daha iyi olur;

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx

Bu arada inceleme için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 4 Kasım 2013; 23:03:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbarian161

lightningleri satıp 2 tane 7970 aldım onları satıp 2 tane 690 aldım onlarıda satıp 2 tane 780 aldım onlarıda satup 2 adet 4gbt 680 aldım onlarıda sattım r280x aldım hocam :)))

680 lightning bırakılırmı hala canavar onlar canavar
  • barbarian161 kullanıcısına yanıt
    Gülmekten karnım ağrıdı

Sat al sat al gene aynı karta geri dön
  • Hayırlı olsun , incelemeninde detayını bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faewox

quote:

lightningleri satıp 2 tane 7970 aldım onları satıp 2 tane 690 aldım onlarıda satıp 2 tane 780 aldım onlarıda satup 2 adet 4gbt 680 aldım onlarıda sattım r280x aldım hocam :)))

680 lightning bırakılırmı hala canavar onlar canavar

Tek dişi kalmış canavar...
  • Bakalim tr ye kactan girecek 280x ler
    Konu icin tesekkurler eline koluna saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • menem M kullanıcısına yanıt
    ASUS R9 280X DirectCU II TOP
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9396
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

ASUS R9 280X DirectCU II TOP
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9396

Sagol hocam bakalim 290 ve 290x kullanici dostu olacak mi :)))

• menem M kullanıcısına yanıt
    Stok 290 1250 TL, özel tasarımlar da 1.350 falan olursa iyi olabilir.
  • Bir de ozel tasarimlar lightining ve matrix v.b modellerin sogutma performanslarini gormek lazim fazla isiniyor kartlar referans tasarimlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 4 Kasım 2013; 23:59:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GetLucky

quote:

ee yine aynı kartı almış oldun

• barbarian161 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ramazan. Asıl 290 alacaktın 2 tane ki gör bak bu başlık nasıl yanıyor.
  • hocam kartların hayırlı olsun ancak skor bana düşük gibi geldi ben gtx660ti sli ile azcık daha düşüğünü alıyorum 3dmarkta ama oyunlarda senin kartlar uçar gider elbet

http://www.3dmark.com/3dm11/7345463

edit: ocli skorlar değildi oc ile graphic 19000 küsür genel puanda 15500 oluyor
  • Ramazan'cım kartların hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan. 3DMark 2013 yani FireStrike testi ve Valley bench rica ediyorum senden.

Bu arada 3DMark11'de sadece grafik skorunu söylermisin bana... Genel değer değil önemli olan sadece grafik skoru...
  • Adam ne güzel al sat, al sat yapmış.

Bizde sanki bağlanacak gibi yok kaç sene götürür,yok ilerki oyunlara belleği yeter mi vb.

Hayırlı olsun hocam.
  • 280x 7970 in aynısı olduğuna göre referans olarak bi kaç skor koyuyorum aynı hızlarda ne durumda kart görebiliriz

1200/1700

Gigabyte windforce R9 280x o.c CF incelemem

Gigabyte windforce R9 280x o.c CF incelemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 6 Kasım 2013; 3:59:49 >

• quote:

Seni çilgin kahkaha attim hocam
  • devamıda var o yazıdan sonra 280 leride sattım 3 tane r290 aldım onlarıda ısıdan yaktım suan kartsızım hehe cizgideler:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.