Şimdi Ara

Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi (v1.1)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Gigabyte Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi (v1.1)

Hdmi çıkışlı daha düşük seviye bir karta geçeceğim için x470 anakartım satılıktır. Piyasadaki en yakışıklı amiral gemi karttır. Pcie 4.0 destekler çift m2 ssd girişi mevcut. Kendim Ryzen 5600 ile kullanıyorum son resmi bios sürümüyle B550 chipsetli kartların tüm özelliklerine hatta soğutma ve çift bios bazında fazlasına sahip! Kusursuz ses için ESS Sabre nin güncel sürümü ES9118 dac çipi mevcuttur. anakart Tier list A kategoride yer alıyor, server sınıfı güvenilir VRM güç ünitelerine sahip. Ryzen 5950x işlemciyi dahi rahatlıkla kaldırır ve üst seviye overclock imkanı sunar. Anakart tümüyle kusursuz çalışmaktadır dilediğiniz gibi test edip satın alabilirsiniz. Kutu, stok fan braketi, 2 adet termal prop, 2 adet sata kablo, wifi anteni mevcuttur. FİYAT 3900TL net ve SON. Yer Eyüp Yeşilpınar elden deneterek satış önceliklidir.

Referans talebi için kapattığım hesabımdaki referanslarımdır;

https://forum.donanimhaber.com/referanslar/142407

Resimde görüleceği gibi kullandığım ssd ile pcei4.0 dan aldığım skor !

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat : 3900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.