Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Gigabyte X670 AORUS Elite AX ATX Satın Al 25 Ekim 2024 14:35 1 1 Gigabyte X670 AORUS Elite AX ATX Satışa sunduğum Gigabyte X670 AORUS Elite AX ATX anakartSon derece temiz kullanım süresi boyunca hiçbir arıza veya sorunla karşılaşılmamış, titizlikle muhafaza edilmiştir.Durum:Kullanım Durumu: Ürün çok az kullanılmıştır, temiz ve sorunsuzdur.Garanti: Garantisi devam etmektedir. (6 aylık)Fatura: VARKutu: Orijinal Kutusu ile verilecektir.Forumda uzun yıllardır aktif bir üye olarak, birçok ürün alışverişinde bulundum. Bu benim ilk satış ilanım olmasına rağmen, referanslarım mevcuttur. Detaylı bilgi veya sorularınız için bana her zaman ulaşabilirsiniz. Saygılarımla.Cüzi bir miktar Pazarlık Olur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 10999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 3 Mart 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Gigabyte X670 AORUS Elite AX ATX AMD Ryzen 9 7950X 4.50GHz 64MB AM5 Corsair Vengeance LPX 32 GB 3000 MHz DDR4 CL16 2x32