Şimdi Ara

Gigabyte Z270X Gaming 8 Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Arkadaşlar Başlıkta belirtiğim modelde anakart aldım yalnız işlemci çevresinde sıvı soğutma kit var onu sıvı soğutma olmadan kullanmaya başlasam bir zararı olur mu yoksa sıvı soğutma yapmak zorunluğum var mı?
    Bir bilgi verirseniz çok memnun olurum korkumdan anakartı çalıştıramıyorum.
    GIGABYTE
    GA-Z270X-Gaming 8 (Rev. 1.0) | Anakart | GIGABYTE
    http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-z270x-gaming_8#kf
    Gigabyte Z270X Gaming 8 Anakart

• Sıvı soğutma bağlama zorunluluğu tabiki yok ayrıca Z170/Z270 bir anakarta yani ölü bir platforuma +500 TL verdiysen parayı sokağa atmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Sıvı soğutma bağlama zorunluluğu tabiki yok ayrıca Z170/Z270 bir anakarta yani ölü bir platforuma +500 TL verdiysen parayı sokağa atmışsın.
    en dolu kart olduğu için beni etkiledi 370 yada 390 alsaydım bu özellikte 3000 lira gözden çıkarmam lazımdı

yani o zaman o sıvı soğutma bloğuna hiç dokunmadan ısınma problemi yaşamam herhalde
  • webcini27 kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen herhalde pin sayıysı aynı diye 8. ve 9. nesil işlemcileri bu aldığın anakarta takıldığını sanıyorsun.

Z170 ve Z270 anakartlara takabileceğin en üst işlemci 7700K, 6 ve 8 çekirdekli işlemcileri takamıyorsun yani bu nedenle Z270/Z370 ile bu anakartı kıyaslayamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Kardeş sen herhalde pin sayıysı aynı diye 8. ve 9. nesil işlemcileri bu aldığın anakarta takıldığını sanıyorsun.

Z170 ve Z270 anakartlara takabileceğin en üst işlemci 7700K, 6 ve 8 çekirdekli işlemcileri takamıyorsun yani bu nedenle Z270/Z370 ile bu anakartı kıyaslayamazsın.
    kıyaslama değilde farkındayım en fazla 7700k işlemci takabileceğimin demek istediğim bu dolulukta anakartlar 2500 ile 3000 arası fiyatları onu demek istedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.