Merhaba. Arkadaşlar Başlıkta belirtiğim modelde anakart aldım yalnız işlemci çevresinde sıvı soğutma kit var onu sıvı soğutma olmadan kullanmaya başlasam bir zararı olur mu yoksa sıvı soğutma yapmak zorunluğum var mı? Bir bilgi verirseniz çok memnun olurum korkumdan anakartı çalıştıramıyorum.
Sıvı soğutma bağlama zorunluluğu tabiki yok ayrıca Z170/Z270 bir anakarta yani ölü bir platforuma +500 TL verdiysen parayı sokağa atmışsın.
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
Sıvı soğutma bağlama zorunluluğu tabiki yok ayrıca Z170/Z270 bir anakarta yani ölü bir platforuma +500 TL verdiysen parayı sokağa atmışsın.
en dolu kart olduğu için beni etkiledi 370 yada 390 alsaydım bu özellikte 3000 lira gözden çıkarmam lazımdı
yani o zaman o sıvı soğutma bloğuna hiç dokunmadan ısınma problemi yaşamam herhalde
webcini27
kullanıcısına yanıt
Kardeş sen herhalde pin sayıysı aynı diye 8. ve 9. nesil işlemcileri bu aldığın anakarta takıldığını sanıyorsun.
Z170 ve Z270 anakartlara takabileceğin en üst işlemci 7700K, 6 ve 8 çekirdekli işlemcileri takamıyorsun yani bu nedenle Z270/Z370 ile bu anakartı kıyaslayamazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
Kardeş sen herhalde pin sayıysı aynı diye 8. ve 9. nesil işlemcileri bu aldığın anakarta takıldığını sanıyorsun.
Z170 ve Z270 anakartlara takabileceğin en üst işlemci 7700K, 6 ve 8 çekirdekli işlemcileri takamıyorsun yani bu nedenle Z270/Z370 ile bu anakartı kıyaslayamazsın.
kıyaslama değilde farkındayım en fazla 7700k işlemci takabileceğimin demek istediğim bu dolulukta anakartlar 2500 ile 3000 arası fiyatları onu demek istedim