Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Gigabyte Z390 AORUS PRO Wifi - ANAKART Satın Al 4 Nisan 2020 03:40 1 1 Gigabyte Z390 AORUS PRO Wifi - ANAKART Merhabalar ürün sıfır ayarındadır gıcır gıcır ,7 Ay kadar kullanım süresi oldu.Amerikadan gelirken yanımda getirdim anakartı.Tr deki sistemim iyi olduğu için bu anakartı takma gereği duymadım.Fiyatı uygun tuttuğumu düşünüyorum pro versiyonla karıştırmayın bu pro wifi versiyon.Antalya içi elden teslimat yada kargo yaparım alıcı öder.Ödeme yöntemienpara havale eft.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün NZXT Kraken Z73 RL-KRZ73-01 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu Samsung 980 Pro 2 TB M2 SSD Disk PIONEER HTP-071 3D 5.1 ev sinema sistemi Gigabyte Z390 AORUS PRO Wifi - ANAKART