Arkadaşlar merhaba 5 MART 2022 tarihinde binamıza ve çevredeki binalara GIGAFIBER Kutusu konuldu. Turknet ile iletişime geçtiğimde 30 NİSAN tarihine kadar aktivasyon sağlanacağı söylendi. O tarih gelmeden çevredeki binaların çok büyük bir çoğunluğunda aktivasyon sağlandı. Ancak bizim binamızda aktif edilmedi. Daha sonra ise 15 MAYIS'a kadar aktivasyonun sağlanacağı söylendi ancak yarın itibariyle 13 MAYIS'a giriyoruz ve hâlâ bir aksiyon alınmadı. Muhattap olabildiğimiz kimse olmadığından ve sadece turknet donanımhaber yetkilisinden tarih alabildiğimizden bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlardan bilgi almak istedim. O kadar absürt bir durumla karşı karşıyayız ki binamız X sokağına dahil giriş kapısı da X sokağına bakıyor, aynı zamanda binamızın altında şahsi garaj olarak bir dükkan var onun kapısı da yan sokağa (Y sokağı diyelim) bakıyor. Altyapı sorgusunda bizim binayı sorguladığımda hâlâ VDSL görünürken, garajı sorgulattığımda 1000 MBPS GIGAFIBER görünüyor. Etraftaki binalarda oturup aktivasyonu sağlanmayan hiçbir arkadaşım kalmadı. Bana çok tuhaf geldi bu durum. Genelin aktivasyonu 3 hafta içinde sağlanırken çok daha kısa sürede sağlananlar dahi var. Tweetteki arkadaşın kutu takıldıktan ertesi gün aktivasyonu yapılmış. Bu saçma durum için ne yapabilirim tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Tatmin edici bir cevap alabilsem alt yapı sorgulamayı da bırakacağım ancak yok. Teşekkürler şimdiden. |
GIGAFIBER AKTIVASYON SÜRECİ BU KADAR UZAYAN VAR MI
-
-
Merhabalar, sizi anlıyorum ancak proje ekibimiz yaşanılan bir aksaklık nedeniyle Nisan ayında tamamlanamadığını ve bu sebeple 15 Mayıs' a kadar aktivasyonu yapacaklarını söylediler. 15 Mayıs' a kadar tamamlanmazsa bilgi verir misiniz? Proje ekibimiz ile iletişime geçeceğim. -
Tamamdır teşekkürler hocam 14'üne giriyoruz beklemedeyiz.. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferi56 -- 13 Mayıs 2022; 22:22:20 > -
veeee 15 MAYIS
-
Günaydın, PM üzerinden de iletmiş olduğum gibi ekiplerden bilgi alıp sizinle paylaşacağım. -
Günaydin tesekkurler hocam bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferi56 -- 15 Mayıs 2022; 8:11:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CİDDEN AKTİF ETMEYECEKSENİZ GELİP SÖKÜN ALIN KUTUYU BOŞA YER KAPLAMASIN BİNADA.. İYİCE CAN SIKMAYA BAŞLADI BU DURUM
-
Hocam sende ki bu şanssızlık nedir ya.
Proje ekiplerimizden bilgi alıp sizinle paylaşacağım. GigaFiber altyapımızı biz de genişletmek için çalışıyoruz, şüpheniz olmasın. -
valla sorma hocam kafa ütülüyorum farkındayım kusura bakmayın bunun için öncelikle ama binadaki diğer 2-3 arkadaş da bana söyleniyor sürekli ne zaman aktif olacak önce 30 nisan sonra 15 mayıs dedin hâlâ ses seda yok diye her gün altyapı sorgulamaktan verilen tarihlerin son gününe kadar bekleyip bi sonuç alamamaktan gına geldi inan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferi56 -- 16 Mayıs 2022; 8:46:42 > -
Eminim öyledir hocam ama Turknet, bizim sokağımızdaki ve çevre sokaktaki binaların neredeyse tamamını aktif edip (hatta binamın altındaki garaj bile aktif) bizim binanın aktivasyonunu 2 aydır ötelediği için bunalıyoruz haliyle
-
Genel müdürlüğe dilekçe de bıraktım gelişmeleri buradan yazarım :(
sizden daha beter durumda olan da var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
muhakkak vardır
-
AKTIVASYON SAĞLANDI TESEKKURLER HERKESE
Keyifli kullanımlar dilerim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X