Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.420
Cevap
90
Favori
127.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

Geçişlerde herhangi bir ücret alınmamaktadır. e-basvuru.gigaspeed.com.tr adresi üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilir, E-Devlet üzerinden onaylayabilirsiniz.

Saygılarımızla
  • Comnet kullanıyprdum yd sitelere girerken vpn gerekmiyordu şimdi vpn kullanmadan gigaspeed de olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sesli onay comnet tarafi mi gigaspeed tarafi mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Altyapınızın desteklediği en üst hızları vermeye çalışıyoruz. Bu konuda herhangi bir kısıtımız bulunmamaktadır.

Saygılarımızla
  • Gigaspeed iptv izlenebiliyormu

• Sitenizde paketler altında upload ile ilgili bir açıklama göremedim. Verdiğiniz upload hızlarını yazar mısınız? diye sormuştum. Cevap için teşekkürler.

Son bir soru; örneğin 35Mbps olan paketten 100Mbps olana sonradan geçiş yapabiliyor muyuz?

Merhaba,

Evet paketler arasında geçiş yapabilirsiniz. Herhangi bir taahhüt olmadığından dolayı, bu işlemleri müşteri hizmetlerimiz ile çözümleyebilirsiniz.

Saygılarımızla
  • Başvurunun son aşamasında kimlik ön ve arka yüzü yükleme sonrasında ekranda "Kimliğiniz onay sürecindedir...." şeklinde bir mesaj çıktı.

Altta da kırmızı renkte çıkış yap butonu bulunmakta. Bu aşamadan sonra nasıl hareket etmemiz gerekiyor.

• Müşterileşme sürecinde hızlandırabileceğimiz bir konu var mıdır? İşlerimiz ciddi manada aksadı, birde tüm firmalar ve türk telekom dahil 1000mbps verebiliyorken sizde 100mbps çıkıyor sebebi ne olabilir? @gigaspeed

• Merhaba 35 MB başvuru yaparken kimlik yüklemede vazgeçtim 100 MB yapmak istiyorum

Kimliğiniz onaylandıktan sonra başvurunuz edevlet ekranına aktarılıyor ve oradan onaylamanız isteniyor. SMS geliyor.

• gigaspeed kullanıcısına yanıt

pm attım size bilgilerimi.

başvuru numaram #483894080. "mahlül" yerine "aziz" olacak sokak adı. diğer bilgiler doğru

• headkoc H kullanıcısına yanıt
    Teyit araması için arandığınızda değiştirebilirsiniz.

• Merhaba,

Başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra lütfen kimlik bilgilerinizi ekranlar üzerinden yüklemeyi unutmayın. Kimlik bilgilerinin yüklenmediği başvurular sağlanamayacaktır.

Saygılarımızla
  • hız limitini kaldırdılar çok şükür. GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ 

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ
  • kobra90 kullanıcısına yanıt
    Konum neresi hocam?

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

sivas merkez

• Uzaklık pingi etkiliyormu bursada kullanan varmı nasıl

• gigaspeed kullanıcısına yanıt

Turknete başvuru yapmıştım belgeleri yükledim ama daha başlangıç aşamasında sorun yaşadım ve henüz onay vermedim iptal de ettiremedim, deneme amaçlı size de başvuru yaptım ve belge yükledim ve o da kabul etti acaba bu durumda ne olur?

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.