< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (177. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: zibartanO zaman hem üye kaybedecekler hem de yatırım yapmak zorunda kalıp, para kaybedecekler. Şuan ne güzel kopyala yapıştır cevaplar, bir şey olursa ttnet ekibini gönder gelsinler.
Ben İstanbul Avrupa yakasındayım. Daha önce dediğim gibi oturduğum sitede insanlar ttnet altyapısını sorunsuz kullanıyor. Ben özellikle hafta sonları sıkıntı yaşıyorum. Gerçi şimdi pazartesi ve cumalar da pek tat vermiyor. 100 mbps fiber kullanıyorum. Çok az kaldı yakında değiştirip kurtulacağım.
Evet, çok şükür kurtuldum. Netspeed'e geçiş yaptım. Bütün anlık kopmalar, yoğun saatlerde internetin yavaşlaması, video izlerken kalite düşmesi ve bazı oyunlarda yaşadığım yüksek ping derdim bitti. Aboneliğim sonlanmasına rağmen sağolsun gigaspeed bir fatura daha gönderdi. Neyse telefonda hallettik umarım sıkıntısız şekilde iptal olur. İstanbul/Bahçelievler bölgesinde benim yaşadığım bunlar. Başka bölgelerde, başka şekilde interneti olumlu/olumsuz kullananlar olabilir. Fakat benim için gigaspeed hiç iyi bir tecrübe olmadı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X