Sayın Gigaspeed; Tekniking arkadaşın beyanına göre Cumartesi'nden beri geri dönüş yapılmamış. Pes vallahi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 5 Şubat 2024; 11:52:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (8. sayfa)
-
-
Cumartesiden beri bekledi derken sanki günlerce bekliyor. Hepi topu 2 gün geçmiş. Ocakta yemeğimi varda dönüş bekliyor
Adamlar kahve parasına aylık internet veriyor anlık dönüş bekliyorlar. Salın bu firmaların peşini. Elbet dönüş yapacaktır.
Ek olarak firmaya bu müşteri zaten buradan yazmış. Sen bilir kişi gibi araya ne giriyorsun. Forumun koordinatörü senmisin?
-
Konuyu açan benim; benim konumda paylaşılıyor.
Mesaj anonim yazılmış; firma etiketlenmemiş.
Firma yetkilisi rahatsız olursa bunu dile getirir; sen neden aradan çıkıyorsun?
Hizmet aldığın iss sayfasında şikayetini belirtenler yazdığında sen neden cevap veriyorsun?
Firmanın muhalifliğinden taraftarlığına geçmişsin gibi.
Biz vatandaşın sorunun çözümüne bir nebze katkımız olsun derdindeyiz; bunu da gönülden yapıyoruz. Gönülden!
Koordinatörlükte iş yok; sitede yönetici olacaksın bu devirde. Aidatlar güzel.
-
1 - Anonim yazan kişinin amacı firmaya ulaşmak değil zaten firmayı küçük göstermek.
2 - Zoruna mı gitti?
3 - Ben hizmet aldığım firmanın konusuna yazıyorum ama hizmet aldığım firmanın konusunda firma yetkilisini etiketleyerek sanki üst biri gibi kendimi göstermiyorum.
4 - Biz doğuştan muhalifiz ama haklının yanındayız. Burada 2 gün geçti diye kişi yada firmayı darlamanın yada eksik göstermenin bir anlamı yok.
-
- Arkadaşa kötü niyetli mi demek istiyorsun? Çok ayıp; tanımadığınız insanlar hakkında itham da bulunmayın.
- Zoruna giden kim acaba? Firmanın farklı isim ve konseptle tüketiciye alternatif hizmet sunmasını eleştiren olmasın. Uygun fiyatla kaliteli hizmetten rahatsız oldunuz ki ;isyan ettiniz.
- Çalışanlar arasında ast-üst ilişkisi olur. Siz ast mı oluyorsunuz bu durumda?
4. Muhalif olman haklı; haklı olman da muhalif olduğunu göstermez.
"Burada 2 gün geçti diye kişi yada firmayı darlamanın yada eksik göstermenin bir anlamı yok."
Onu gösterdiğini iddia ettiğiniz kişiye söylemeniz lazım.
-
Merhabalar @Lady-Of-Ice
Tbtnet olarak gigaspeed markamızın her zaman yanındayız.
Reklam ve personel maliyetlerini düşerek gigaspeed markamızı siz değerli müşterilerimize ekonomik olarak sunmaktayız.
canlı müşteri hizmeti desteği talebi olan müşterilerimiz tbtnet markamız üzerinden hizmet alarak 09-24 saatlerinde müşteri hizmetlerimiz ile görüşme imkanı bulabilirler.
Saygılarımızla.
-
....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekniking -- 8 Şubat 2024; 18:26:1 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X