Şimdi Ara

Gigatek'te Gecube 4870 Ön Sipariş.299$+KDV.Salı Günü Dağıtımda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: apollonx

1 gb'lık model ne zaman satışa çıkacak? Baktığım yerlerde hep 512'liği var.

1gb modeli baya bir beklemen lazım sanırsam 2 ay sonra cıkart bakarsın cıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jin_paci -- 28 Haziran 2008; 17:41:27 >
  • gigatek oyle yollara gitmeyecek bir firma, oyle hala işi bilmeyene quad core intel verip üzerine x48 anakart verip yanına 9600gt kaktirtmaya çalişan(2-3 gün önce vatan bilgisayarda şahit oldum, lan hem kar cf destekli hem 4850 çikmiş o işlemciye anakarta nedir 9600gt, ha dersin oyun oynamicak adam o zaman neden x48 anakart veriyorsun) tipte.

yanlıştır düzeltilir. bu arada ne kadar dolduysam o manzara karşisinda ilgili ilgisiz yazmişim. neyse aman dikkat uyanik teknoloji marketi satıcılarına.
  • x2 dir o x2

yanlıslık vardır , satın almadıktan sonra büyütmeye gerek yok
  • bence de x2 dir olurmu okadar canım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mithrelios

gigatek oyle yollara gitmeyecek bir firma, oyle hala işi bilmeyene quad core intel verip üzerine x48 anakart verip yanına 9600gt kaktirtmaya çalişan(2-3 gün önce vatan bilgisayarda şahit oldum, lan hem kar cf destekli hem 4850 çikmiş o işlemciye anakarta nedir 9600gt, ha dersin oyun oynamicak adam o zaman neden x48 anakart veriyorsun) tipte.

yanlıştır düzeltilir. bu arada ne kadar dolduysam o manzara karşisinda ilgili ilgisiz yazmişim. neyse aman dikkat uyanik teknoloji marketi satıcılarına.

9600GT,kaktırma olarak kullanılacak bir kart değil dostum.tabi 4850 yerine onu tercih etmeleri absürt ama 9600GT de çöp değil

• arkadaşlar düzeltmişler fıyatı bıraz gec oldu ama kım bılır mıllet almiştır ofıyattan
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2352

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seven44 -- 28 Haziran 2008; 19:42:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: seven44

arkadaşlar düzeltmişler fıyatı bıraz gec oldu ama kım bılır mıllet almiştır ofıyattan

saçmalama bence kimse almaz o fiyattan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reason666

quote:

gigatek oyle yollara gitmeyecek bir firma, oyle hala işi bilmeyene quad core intel verip üzerine x48 anakart verip yanına 9600gt kaktirtmaya çalişan(2-3 gün önce vatan bilgisayarda şahit oldum, lan hem kar cf destekli hem 4850 çikmiş o işlemciye anakarta nedir 9600gt, ha dersin oyun oynamicak adam o zaman neden x48 anakart veriyorsun) tipte.

9600GT,kaktırma olarak kullanılacak bir kart değil dostum.tabi 4850 yerine onu tercih etmeleri absürt ama 9600GT de çöp değil

tabiki de çöp değil aksine amacın ne ise ona göre değerlendirmek lazim. bazisina fazla bile gelebilir. benim noktam o değil o kadar güçlü işlemci o anakart ile birleştirildiyse o sistem oyun oynamaya kuruluyor demektir. yoksa neden p45 tercih etmemişler diye sorarim. x48 anakart verip de hem crossfire seçeneğini kapatan hem de 9600gt öneren zihniyet ise ancak adam kaziklayip stok eritme çabasinda olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: seven44

arkadaşlar düzeltmişler fıyatı bıraz gec oldu ama kım bılır mıllet almiştır ofıyattan

Ön sipariş zaten. Yani alan kişilere düşük fiyat yansıyacak.

@reason666

Arkadaş zaten 9600GT kötü bir kart dememiş.

Anakart X48 çipsetli ve pahallı bir anakart yani bütçe var.

Gene anakart CF destekliyor.

Ve 4850 daha iyi.

Tüm bunları birleştirince adamların 9600GT yi listeye koyması kaktırma oluyor. Çünki ben buradan anlarım ki adam stok eritiyor.

• quote:

tabiki de çöp değil aksine amacın ne ise ona göre değerlendirmek lazim. bazisina fazla bile gelebilir. benim noktam o değil o kadar güçlü işlemci o anakart ile birleştirildiyse o sistem oyun oynamaya kuruluyor demektir. yoksa neden p45 tercih etmemişler diye sorarim. x48 anakart verip de hem crossfire seçeneğini kapatan hem de 9600gt öneren zihniyet ise ancak adam kaziklayip stok eritme çabasinda olabilir.

Aklın yolu bir işte.

Ben de tam onu dedim. Ama sen Tamam a benden önce basmışsın.
  • ne zaman geliyormuş kart soran var mı millet?
  • Fiyat düzelmiş şuan 428 ytl kadv dahil
  • quote:

Orjinalden alıntı: BARKU

300$ a daha geçen eylülde 320mb gts almıştım

320 de ben vermiştim :)
  • Başlık Düzeltilmiştir.
  • Beklenilen fiyat gayet güzel..
  • 529 usd yazıp üzerine çizittirik çekmişler
    hiç güleceğim yoktu,
  • fiyatın nesi yannış eksen bilgisayarda 339$
  • sen görmedin herhalde, 499$ idi ilk, düzeltmişler sonra,
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_rappe

fiyatın nesi yannış eksen bilgisayarda 339$

Hocam kart önce 499$+KDV idi.Yaklaşık 720YTL gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.Sonra düzeltiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahir Zaman

quote:

Orjinalden alıntı: by_rappe

fiyatın nesi yannış eksen bilgisayarda 339$

Hocam kart önce 499$+KDV idi.Yaklaşık 720YTL gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.Sonra düzeltiler.

evet 499 dolardı önceden. beyler çok abarttınız valla 299 dolara pahalı diyorsunuz nvidia gtx 280 i 640 dolardan satcak bu ne diyorsunuz. atinin fiyatı çok uygun. 4850 ile arasında 100 dolar var işte. normal bence. neticede üst seviye bir kart alıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.