Bildirim
GIGATEKTEN ALIŞVERİŞ YAPAN VARMI?
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
cok bırsey tutacagını sanmıyorum
gigatek ten gonul rahatlıgıyla alısverıs yapabılrsın
telefon et guzelce kutularlar o zmn sorun olmaz -
ben daha yeni alışveriş yaptımquote:
Orijinalden alıntı: cydonia
cok bırsey tutacagını sanmıyorum
gigatek ten gonul rahatlıgıyla alısverıs yapabılrsın
telefon et guzelce kutularlar o zmn sorun olmaz
bir sorun çıkmadı.
ama bazen stokta var görünen ürünler ellerinde olmayabiliyor
mesela 80 gb samsung pata vardı siparişlerimin arasında ama ellerinde yokmuş
mecburen 120 gb aldım
önceden bir ara sor bence -
dostum ben ayrı ayrı 9550 ve epox anakart aldım.ikisindede hiç bi sorun çıkmadı.yurtiçi kargoyla yoladılar bana.walla ikisindede kutular birbirinden farklıydı fakat ikiside 3,50ytl gibi bişiy tuttu.walla bence çok ii mecidiyeköye gitmek yemek içmek derken bu parayı geçio zatenquote:
Orijinalden alıntı: w.antilles
ben daha yeni alışveriş yaptım
bir sorun çıkmadı.
ama bazen stokta var görünen ürünler ellerinde olmayabiliyor
mesela 80 gb samsung pata vardı siparişlerimin arasında ama ellerinde yokmuş
mecburen 120 gb aldım
önceden bir ara sor bence
Alıntıları Göster
-
Kargoyla anlaşmalılar herhalde, 3.5 YTL tutuyor hep. Ben defalarca alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım. Aras Kargo ile 2 gün içinde eve teslim ettiler.quote:
Orijinalden alıntı: nastyboy
dostum ben ayrı ayrı 9550 ve epox anakart aldım.ikisindede hiç bi sorun çıkmadı.yurtiçi kargoyla yoladılar bana.walla ikisindede kutular birbirinden farklıydı fakat ikiside 3,50ytl gibi bişiy tuttu.walla bence çok ii mecidiyeköye gitmek yemek içmek derken bu parayı geçio zaten
Alıntıları Göster
-
Gigatek'ten daha önce anakart falan almıştım içbir sorun çıkmadıquote:
Orijinalden alıntı: tristam
Kargoyla anlaşmalılar herhalde, 3.5 YTL tutuyor hep. Ben defalarca alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım. Aras Kargo ile 2 gün içinde eve teslim ettiler.
Alıntıları Göster
Kargo'da sipariş verdiğim günün ertesi gün geldi -
herkes gigatek e i dio o konuda sorun cıkmaz sanırım ama kargo ile hdd almak cok mantıklı deil.bildigin gibi hdd cok cabuk hasar goruo o yuzden kargoyla alan arkadasların sikayet ettikleri oluodu .quote:
Orijinalden alıntı: ZiveR
Gigatek'ten daha önce anakart falan almıştım içbir sorun çıkmadı
Kargo'da sipariş verdiğim günün ertesi gün geldi
Alıntıları Göster -
İstanbul'da bir sürü yer varken sabit disk gibi bir bileşimi kargo ile almak mantıksız. Bu Gigatek için değil kesinlikle, sabit disk gibi bir bileşeni kargo ile almak sorun olan.quote:
Orijinalden alıntı: nugury
herkes gigatek e i dio o konuda sorun cıkmaz sanırım ama kargo ile hdd almak cok mantıklı deil.bildigin gibi hdd cok cabuk hasar goruo o yuzden kargoyla alan arkadasların sikayet ettikleri oluodu .
Alıntıları Göster -
öyle diyorsunda samsung sataII satan tek yer orası ne yapabilirdim kiquote:
Orijinalden alıntı: Viredox
İstanbul'da bir sürü yer varken sabit disk gibi bir bileşimi kargo ile almak mantıksız. Bu Gigatek için değil kesinlikle, sabit disk gibi bir bileşeni kargo ile almak sorun olan.
Alıntıları Göster -
Ben 1 hafta önce bir HD aldım Gigatek'ten,sata arabirimli olanını sipariş vermişim, tlf. edip IDE olanını göndermelerini rica ettim,tamam dendi,o gün kargoya verdim ,ertesi gün yeniden tlf edip kargoyla gönderilmemesini ; Ankara'ya bir kaç gün içinde gelecek olduğumdan elden alacağımı söyleyecektm ki tlf. daki hanım bana siparişin kargoya verildiğini söyledi. :)quote:
Orijinalden alıntı: Viredox
İstanbul'da bir sürü yer varken sabit disk gibi bir bileşimi kargo ile almak mantıksız. Bu Gigatek için değil kesinlikle, sabit disk gibi bir bileşeni kargo ile almak sorun olan.
Alıntıları Göster
Jet hızıyla çalışıyor Gigatek
-
quote:
Orijinalden alıntı: cihangir10
Ben 1 hafta önce bir HD aldım Gigatek'ten,sata arabirimli olanını sipariş vermişim, tlf. edip IDE olanını göndermelerini rica ettim,tamam dendi,o gün kargoya verdim ,ertesi gün yeniden tlf edip kargoyla gönderilmemesini ; Ankara'ya bir kaç gün içinde gelecek olduğumdan elden alacağımı söyleyecektm ki tlf. daki hanım bana siparişin kargoya verildiğini söyledi. :)
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: cihangir10
Ben 1 hafta önce bir HD aldım Gigatek'ten,sata arabirimli olanını sipariş vermişim, tlf. edip IDE olanını göndermelerini rica ettim,tamam dendi,o gün kargoya verdim ,ertesi gün yeniden tlf edip kargoyla gönderilmemesini ; Ankara'ya bir kaç gün içinde gelecek olduğumdan elden alacağımı söyleyecektm ki tlf. daki hanım bana siparişin kargoya verildiğini söyledi. :)
Arkadaşım HDD kinde sorun yok dimi siparişi 1 saat önce verdim rahatlatın beni
-
Yok birşey olmaz merak etme, gönlün rahat olsun. Paketi sağlam yapıyorlar;kargo ücret de 3.5 ytl falan.quote:
Orijinalden alıntı: Ams_MMXquote:
Arkadaşım HDD kinde sorun yok dimi siparişi 1 saat önce verdim rahatlatın beni
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: cihangir10
Yok birşey olmaz merak etme, gönlün rahat olsun. Paketi sağlam yapıyorlar;kargo ücret de 3.5 ytl falan.
Alıntıları Gösterquote:
Yok birşey olmaz merak etme, gönlün rahat olsun. Paketi sağlam yapıyorlar;kargo ücret de 3.5 ytl falan.
Çok saol rahatlattın beni...
-
Ben de kasa aldıydım 5.5 ytl tuttu kargosu(9 kilo) , 1.5 günde geldi.quote:
Orijinalden alıntı: Ams_MMXquote:
Çok saol rahatlattın beni...
Alıntıları Göster
-
al sen bi sorun yok.ben de aldım gigatek=no problem+hızquote:
Orijinalden alıntı: rextr
Ben de kasa aldıydım 5.5 ytl tuttu kargosu(9 kilo) , 1.5 günde geldi.
Alıntıları Göster -
Ben de yarın monitör siparişi vericem. Belki bir de NEC3540a. Sorun olmayacağını biliyorum. Tek düşüncem kargo ücreti (Monitör 18kilo da azcık :))quote:
Orijinalden alıntı: ZEUS__
al sen bi sorun yok.ben de aldım gigatek=no problem+hız
Alıntıları Göster -
bursaya komple sistem monitör dahil 11 ytl ye geldiquote:
Orijinalden alıntı: Roby
Ben de yarın monitör siparişi vericem. Belki bir de NEC3540a. Sorun olmayacağını biliyorum. Tek düşüncem kargo ücreti (Monitör 18kilo da azcık :))
Alıntıları Göster -
Eyvallah. Biraz rahatladım gibiquote:
Orijinalden alıntı: ZEUS__
bursaya komple sistem monitör dahil 11 ytl ye geldi
Alıntıları Göster -
gigatek bu konularda son derece güvenilir bi firma. ben ankaralıyım ve bilgisayarımı bende ordan aldım. ürünleri kargoya verirlerkende bizzat yanlarındaydım. bazen siparişleri kargoya vermeyi unutuyolar ama yinede ii çalışıolar.quote:
Orijinalden alıntı: Roby
Eyvallah. Biraz rahatladım gibi
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: legendary
gigatek bu konularda son derece güvenilir bi firma. ben ankaralıyım ve bilgisayarımı bende ordan aldım. ürünleri kargoya verirlerkende bizzat yanlarındaydım. bazen siparişleri kargoya vermeyi unutuyolar ama yinede ii çalışıolar.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: legendary
bazen siparişleri kargoya vermeyi unutuyolar...
İlginç bir durum
Benzer içerikler
- windows 7 hızlandırma
- dled nedir
- patriot ram alınır mı
- sodımm ram nedir
- gddr6 nedir
- rtx 5090
- telefonda ram ne işe yarar
- ryzen 7 7800x3d
- amd 24.9.1
- mediatek helio g85
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X