Şimdi Ara

GİGAWORKS S750 & MEGAWORKS THX 550 & GıGAWORKS G500 Z2300 Z5500 Z906 AV RECEVIER VE HERTÜRLÜ SES SİSTEMİ TAMİR MERKEZİ (GÜNCEL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gigaworks megaworks hoparlör setleri değerli cihazlar ve bilindiği üzere arıza yaptıklarında yapılması zor ve yaptıracak yer yok denecek kadar az.Biz bu cihazların onarımını yapıyoruz.Bu cihazlara sahip olan ve arızası olanlar bana pm den ulaşabilir .

Saygılar.

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bowers wilkins -- 28 Şubat 2017; 21:48:29 >

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamer_kajmeran

pm

hocam cvpladım
  • Arkadaşlar ayrıca z2300 z5500 z906 cihazlarınında tamirini yapıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bowers wilkins -- 24 Ocak 2016; 15:34:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam,

z5500 ekran ampullerınden 2 tanesı patlamıs. kaça degıstırırsınız?
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113304271

Dostum konuma göre bir şey diyebilir misin?

Yeriniz nerede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 26 Ocak 2016; 23:51:18 >
  • Arkadaşlar bir gigaworks s750 daha hayata döndü forumdan felice forte nickli arkadaşımızın cihazı hiç çalışmıyordu cihaz baştan aşağı tüm kartlar onarıldı kardeşim güzel günlerde kullanman dileğiyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative megaworks thx 550 kumandası
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bowers wilkins kullanıcısına yanıt
    Herkese merhabalar;

Yaklaşık 1 yıldır tamirci tamirci dolaştırdığım Creative S750 GigaWorks 7.1 ses sistemimi forumdan Orkun kardeşim(bowers wilkins)tekrar çalışır hale getirdi. Orkun çok bilgili, ilgili ve özenli çalışan, her türlü soruma bıkmadan, usanmadan cevap veren harika bir arkadaşımız. Kendisine bir kez daha buradan teşekkürlerimi iletiyorum.

S750 ses sistemimde neredeyse tüm kartları elden geçirdi arıza yapmayan devresi kalmamış ama Orkun kardeşim deneyimi ve bilgisi sayesinde tüm arızaları tek tek çözerek ve uzunca süre test ederek S750 subwoofer'ı mı yolladı. S750 ses sistemim sorunsuz çalışıyor. İlk aldığım gün ki kadar sevindim :)

Çalışma temizliği, paketleme, gönderme herşey mükemmeldi.

Orkun kardeşime bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. Ses sistemlerinde sorun olan kişiler gönül rahatlığıyla @bowers wilkins yani Orkun kardeşimle iletişim kurup, kullandıkları ses sistemlerini sorunsuz hale getirtebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felice Forte -- 5 Kasım 2016; 22:21:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Felice Forte

Herkese merhabalar;

Yaklaşık 1 yıldır tamirci tamirci dolaştırdığım Creative S750 GigaWorks 7.1 ses sistemimi forumdan Orkun kardeşim(bowers wilkins)tekrar çalışır hale getirdi. Orkun çok bilgili, ilgili ve özenli çalışan, her türlü soruma bıkmadan, usanmadan cevap veren harika bir arkadaşımız. Kendisine bir kez daha buradan teşekkürlerimi iletiyorum.

S750 ses sistemimde neredeyse tüm kartları elden geçirdi arıza yapmayan devresi kalmamış ama Orkun kardeşim deneyimi ve bilgisi sayesinde tüm arızaları tek tek çözerek ve uzunca süre test ederek S750 subwoofer'ı mı yolladı. S750 ses sistemim sorunsuz çalışıyor. İlk aldığım gün ki kadar sevindim :)

Çalışma temizliği, paketleme, gönderme herşey mükemmeldi.

Orkun kardeşime bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. Ses sistemlerinde sorun olan kişiler gönül rahatlığıyla @bowers wilkins yani Orkun kardeşimle iletişim kurup, kullandıkları ses sistemlerini sorunsuz hale getirtebilirler.

Kardeşim güzel günlerde kullanman dileğiyle

• Arkadaşlar forumdan liberty11 nickli arkadaşımızında megaworksu onarıldı sorunsuz hale getirildi güzel günlerde kullanman dileğiyle kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bowers wilkins -- 18 Ocak 2017; 2:54:7 >
  • Sevgili Bowers dostum. Hersey icin cok tesekkurler. Cihaz elden cikti diye cok uzulmustum zira ses kalitesi gercekten mukemmel.

Hizli ve guvenilir bir arkadasimiz, eger elinizde bu ve benzeri cihazlariniz var ise cekinmeden guvenerek yollayabilirsiniz. Boyle efsane urunleri kurtarmak kolay olmuyor.

• Arkadaşlar her türlü ses sistemleri onarımı için bana pmden ulaşabilirsiniz

• Arkadaşlar marka farketmez tüm ses sistemi ve av RECEVIER cihazlarınızın onarımını yapıyoruz

• Merhaba özel mesaj yolladım acil yardım bekliyorum

• Merhaba özel mesaj yolladım acil yardım bekliyorum

• kuntepir kullanıcısına yanıt
    Kuntepir bana email adresini özelden yazarmisin lutfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liberty11

Kuntepir bana email adresini özelden yazarmisin lutfen?
    Merhaba özel mesaj yolladım mail adresimi..
  • Up up...@Liberty11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuntepir -- 9 Ağustos 2018; 10:55:27 >
  • hocam z906 hoporler patladı benım yandan yırtıldı yapabiliyormusunuz
  • bowers wilkins kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, size pm attım. Saygılarımla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.