Pİyasa fiyatları 6-7-8 gibi DEĞİŞEN GİLLETTE ÜRÜNLERİM VAR 300-400 KADAR ÜRÜN VAR ELİMDE BUNLARI SATMAK İSTİYORUM CİDDİ ALICILAR MESAJ ATABİLİR ÜRÜNLERİM JİLTTE BALSAM GİLLETTE KÖPÜK VEDE VENÜS JİLET ÜRÜNLERİ ÇOKÇA MİKTARDA ALIRSANIZ KARGO BENDEN YOLLAYABİLİRİM ELDEN DE TESLİM EDEBİLİRİMSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün yemeksepeti markafoni yemeksepeti,vodafone,markafoni boyner YEMEKSEPETİ YEMEKSEPETİİİİİİİİİ
quote:Orijinalden alıntı: ioz fatura kesebiiliyor musunuz ? bir siteden kazandığım hediye ceklerimle aldığım ürünler olduğu için fatura kesemiyorum hocam ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün yemeksepeti markafoni yemeksepeti,vodafone,markafoni boyner YEMEKSEPETİ YEMEKSEPETİİİİİİİİİ
toplu alabilen olurmu bilmeme ama bu durumda %90 son kullanıcıya satılabilir. fatura olsaydı internetten bu tür ürün satan arkadaşıma yönlendirecektim.
afyon ve denziliye elden teslim edilir ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün yemeksepeti markafoni yemeksepeti,vodafone,markafoni boyner YEMEKSEPETİ YEMEKSEPETİİİİİİİİİ