Şimdi Ara

Gillette Fusion Manual Bıçaklar En Fazla Ne Kadar Kullanılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Gillette Fusion Manual Bıçaklar En Fazla Ne Kadar Kullanılır ?

Gillette Fusion Manual Bıçaklar En Fazla Ne Kadar Kullanılır arkadaşlar bi bilgisi olan var mı ?

• Haftada bir traş olurum ve sert sakallara sahibim. Ben 6 ayda bir değiştiriyorum, jiletleri köreldiği için değil bantları tükendiği için..
  • 6 aymı benmı tras olmayı bılmıyorum ya 6 ay nasıl dayanıyor benım sakallarımı yolmaya baslıyor keserken cok acıtıyor tahrıs oluyor mınık damlalar halınde kan oluyor cene altım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bakidoruk

Haftada bir traş olurum ve sert sakallara sahibim. Ben 6 ayda bir değiştiriyorum, jiletleri köreldiği için değil bantları tükendiği için..

6 ay mı ? gerçi haftada bi traş oluyomuşsun 6 ay normaldir diyebilirim. 24 kere traş eder herhalde. ben bir ayda bazen 30 bazen 31 kere traş oluyorum yani her gün. bende öyle bi sakal var ki neyle kessem de sanki hiç traş olmamışım gibi duruyor. jileti daha yeni takıyorum traş oluyorum yine de sanki 1 günlük traş. ben ne kadar sürede değiştirmeliyim acaba?
  • 6 aymı? sende sakal yok o zaman tüy var

2-3 kulanımlık ömrü var tüm jiletlerin

tabi sen her 2 ayda bir kesiyorsan bilemeyeceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: YmE17

6 aymı benmı tras olmayı bılmıyorum ya 6 ay nasıl dayanıyor benım sakallarımı yolmaya baslıyor keserken cok acıtıyor tahrıs oluyor mınık damlalar halınde kan oluyor cene altım

Mach 3 bu kadar uzun gitmiyordu. Ama Fusion u bantları bitmese hala kullanabilirim.

Yolmaya başlıyorsa sakallarını uzun haldeyken ve çıkış yönüne ters bir şekilde kesiyorsun diye düşünüyorum. Ben önce makasla kısaltırım sonra keserim malum bir haftada baya uzuyorlar. İlk traşı çıkış yönünde, sinek kaydıyı ise tam tersi yönünde yaparım.

Ekleme:
    @hacı_yatmaz
    Sabah traş olmasaydım gösterirdim sakalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakidoruk -- 4 Nisan 2009; 23:56:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz

6 aymı? sende sakal yok o zaman tüy var

2-3 kulanımlık ömrü var tüm jiletlerin

tabi sen her 2 ayda bir kesiyorsan bilemeyeceğim

o da çok kısa ömürlü olur hocam 4 tane bıçağının fiyatı 24 lira. 2-3 kullanım olsa batarız walla. bunlar uzun ömürlü.

quote:

İlk traşı çıkış yönünde, sinek kaydıyı ise tam tersi yönünde yaparım.

cilt tahriş olmuyo mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: YmE17

6 aymı benmı tras olmayı bılmıyorum ya 6 ay nasıl dayanıyor benım sakallarımı yolmaya baslıyor keserken cok acıtıyor tahrıs oluyor mınık damlalar halınde kan oluyor cene altım

Mach 3 bu kadar uzun gitmiyordu. Ama Fusion u bantları bitmese hala kullanabilirim.

Yolmaya başlıyorsa sakallarını uzun haldeyken ve çıkış yönüne ters bir şekilde kesiyorsun diye düşünüyorum. Ben önce makasla kısaltırım sonra keserim malum bir haftada baya uzuyorlar. İlk traşı çıkış yönünde, sinek kaydıyı ise tam tersi yönünde yaparım.

bende aynı sekılde once tras makınasıylka kısaltıyorum sonra cıkıs yonunde ıyıce kesıp sınek kaydı ıcın tersten alıyorum sınek kaydı cok kotu yapıyor

• İlk traşı ters yaparsam yüzüm kabarıyor. Ama ikinciyi bu şekilde yaptığım için, ikinci kez sıcak su ve traş köpüğü ile iyice yumuşattığım için tahriş olmuyor.

Ekleme:
    @YmE17
    Yüzünü sıcak suyla iyice yumuşatmayı dene birde.. Sanırım yeterince masaj yapmadan traşa başlıyorsun ve sinek kaydı felaket oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakidoruk -- 5 Nisan 2009; 0:02:05 >
  • quote:

İlk traşı ters yaparsam yüzüm kabarıyor. Ama ikinciyi bu şekilde yaptığım için, ikinci kez sıcak su ve traş köpüğü ile iyice yumuşattığım için tahriş olmuyor.

Ekleme:
    @YmE17
    Yüzünü sıcak suyla iyice yumuşatmayı dene birde.. Sanırım yeterince masaj yapmadan traşa başlıyorsun ve sinek kaydı felaket oluyor.

hiç mi tahriş olmuyo ?
  • Evet hiç tahriş olmuyor. After shave inde etkisi vardır ama traş olduktan sonra herhangi bir kızarıklık ve yanma hissi olmuyor.
  • quote:

Evet hiç tahriş olmuyor. After shave inde etkisi vardır ama traş olduktan sonra herhangi bir kızarıklık ve yanma hissi olmuyor.

hımm denicem gerçi benim cilt çok hassas bir de her gün traş oluyorum yine de tahriş olacaktır ama deneyim bi bakalım bunun için biraz daha erken uyanmam lazım ama
  • hımmm ben sıcak su kullanmıyordum bırde oyle denıyeyım ama reklamlar kesınlıkle aldatmaca adam favorıden alt cene kemıgıne kadar suruyor cıllop gıbı cıkıyor nerdee kac kere temızlıyorum jılettekı sakalları
  • Bir şey sorcam bnm sakalım yok pek ondan bilmiyorum. Ya neden tıraş bıçağı kullanıyorsunuz, makine daha rahat değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirate_1905

Bir şey sorcam bnm sakalım yok pek ondan bilmiyorum. Ya neden tıraş bıçağı kullanıyorsunuz, makine daha rahat değil mi?

en güzelide ustura
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.