Şimdi Ara

GİNGERBREAD DAN FROYOYA DÖNME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR BU CİHAZ A DONWGRADE YAPILABİLİYORMU İNTERNETTE BİR ÇOK VİDEO MEVCUT CİHAZ BRİCK OLURMU Kİ

BİRAZDA FROYO KULLANALIM DİYORUM MAKSAT ATRİXLE URAŞMAK

• ATRİX İLK ÇIKTIĞINDA FROYO YO SAHİPTİ NASIL SONRADAN GİNGERBREAD OLDU BU CİHAZLAR.

DEMEKKİ FROYO VE GİNGERBREAD IN ÇİFT ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ DESTEĞİ FAZLASIYL
    A VAR
  • PEKİ O ZAMAN BİZ ŞİMDİ 2.3.4 İLE KULLANIYORUZ BOŞA MI CİHAZIN ÇİFT ÇEKİRDEK OLUŞUNUN BİZİM İÇİN HİÇBİR ÖNEMİ YOK MU

NOT: EVET BU KONULARDA YAŞIM İTİBARİYLE YENİYİM SİZLERİN SAYESİNDE BİLGİ SAHİBİ OLUYORUZ TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall.

quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

PEKİ O ZAMAN BİZ ŞİMDİ 2.3.4 İLE KULLANIYORUZ BOŞA MI CİHAZIN ÇİFT ÇEKİRDEK OLUŞUNUN BİZİM İÇİN HİÇBİR ÖNEMİ YOK MU

NOT: EVET BU KONULARDA YAŞIM İTİBARİYLE YENİYİM SİZLERİN SAYESİNDE BİLGİ SAHİBİ OLUYORUZ TEŞEKKÜRLER

Sizin için çift çekirdek önemlidir fakat Motorola için değilmiş, desteğini kesti ve Gingerbread'da bıraktı cihazı.

ÇİFT ÇEKİRDEĞİ KULLANAMADIKTAN SONRA ALSIN MOTOROLA O ÇEKİRDEKTEN BİRİNİ ....
  • BU LİNKTEhttp://www.teknoblog.com/intel-androidin-cift-cekirdek-destegini-kotu-buluyor-44644/

2.3.4 İLE ÇİFT ÇEKİRDEK DESTEĞİ GELDİĞİ YAZIYOR

''ntel, Android işletim sisteminin çift çekirdek desteğinin çok kötü olduğu, öyle ki ikinci çekirdeğin ziyan edildiği şeklinde ilginç bir açıklama yaptı. Geçen yıl bazı Android telefonları işletim sistemi henüz çift çekirdeği desteklemeden önce çift çekirdekli işlemciyle piyasaya çıkmıştı. Çift çekirdek desteğiyse Nisan 2011′de çıkan Android 2.3.4 ile birlikte gelmişti.''

demekki boşa değilmiş :)

• Aman aman sakın Froyoya dönmeye çalışmayın brick olur , çözümü factory cable ile mevcut ama çok uğraşlı . Başınız ağrımasın .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.