Şimdi Ara

gingko biloba vs balık yağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
19.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar psikolojik diceksiniz ama ben birazcık da böyle şeylere önem veriyorum bi ara balık yağını kullandığım zaman çalıştığım şeylerin falan daha kolay aklımda kaldığını farkettim
    daha sonra devam ettim işte sınavlarda falan yardımcısı olmuştu. ama onuda herzaman yapmıyorum arada bi alıyorum.geçenlerde yine forumdan bakarken gingko nun faydalarından
    söz edenler olmuş acaba denesemmi bi faydası olurmu diye merak ediyorum
    varmı kullanan arkadaşlar bi yan etkisi varmı çünkü eczaneye gidip sordum böyle böyle ders çalışıyorum ve takviye bişey arıyorum gingko diye bişey duydum dedim adamda
    genelde yaşlılara veriyoruz dedi ve çok unutkanlık yaşayanlara dedi eğer bahsedilenler gibi bi etkisi yoksa hiç boşuna vücudu bunla yıpratmiyim direk balık yağına devam edim diyorum varmı kullanan

değişik bi etksini gören

• Gingko Biloba hafiza güclendirmede ve unutkanlikta faydali. Kan dolasimini artiriyor. Bir cok kisi kullaniyor. Genelde sac sagliyla ilgili bir cok üründe ve sampuan da da mevcuttur. Kan dolasimini artirmasi nedeniyle konuluyor. Doktorlar kapasiteyi artirmayacagini ama kapasiteyi daha verimli kullanmayi saglayacagi icin sinavlar icin öneriyorlardi.

Örnegin Ari Polenide var İceriginde vitamin, mineralleri ve aminoasitleri saymakla bitiremezsin. O daha fazla enerji verir.

Vitaminlere mecburen ara vermek gerekir. her zaman kullanilmaz. Hem Omegalar hemde Gingko Bloba kullanabilirsin. 3-4 ay kullanirsin, sonra ara vererek, sonra tekrar baslarsin.
  • peki sen hangisini tercih ederdin gingko yla balık yağı arasında? bide aklında bi marka varmı.
  • Ben 2-3 aydan beri Ginkgo Biloba ve Balık yağı kullanıyorum.Ginkgo Bilobayı sabahları aç karnına günde 1 tane olarak aynı şekilde balık yağını ise sabah kahvaltımı yaptıktan sonra günde 1 tane tok karnına alarak kullanıyorum.Mesleğim Bilgisayar üzerine olduğu için faydası oluyor.

Marka olarak; Ginkgo Bloba her yerde satılır ama ben buradan temin ediyorum.
    http://www.marankialisveris.com/store/ProductDetails.aspx?productid=85405

Balık yağını ise Soğuk Kuzey Ülkelerinden çıkan balıkların yağları faydalı Norveç ,İrlanda gibi yerlerden Balık yağında ise bunu kullanıyorum.
    http://www.saglikhome.com/?urun-1064-Seven-Seas-Pulse-High-Strength-Triomega-Concentrated-Fish-Oil-60-Capsul.html

Bu ürün eczanelerdede satılıyor.Balık yağının kalp ve damar sağlığına yararı var.Ginkgo Bilobanın ise Hafıza Kapasitesini verimli kullanma ve unutkanlığı önleme gibi yararları vardır.Yaşlı insanların unutkanlık dereceleri arttığı zaman günde 3 adet yemekten önce içmeleri tavsiye edilir.Ama biz genç olduğumuz için hem önleyici hemde yararı bakımından yılda 6 ay günde 1 adet kullanmak iyidir diyorum.

• ikisini birden almak çok gelmezmi bi gün içinde?
  • Ben 3 aydan beri ikisini bir arada kullanıyordum şuanda balık yağı bitti ginko bilobada bitince 3-5 kullanmayacağım genellikle ekim-kasım arası başlar şubat sonunda bitiririm.
  • bende öyle yapıcam ya, da şu ginko konusunda daha pek aydınlatamadım kendimi
  • Bende bu doğal ilacı aldım. Kapsül şeklinde. Yemekten sonra mı içmeliyin yoksa önce mi ? Birde kapsül ile birlikte su içmeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 8 Mayıs 2012; 15:25:48 >
  • Balık yağı konusunda dünyada rakipsiz olarak bir marka biliyorum.önceleri inanmıyordum ama gözlerimin önünde test edildi diğer balık yağlarıyla birlikte.ve bunun doğruluğuna inandım.piyasada satılan ucuz balık yağlarına boşuan para vermeyin.gerçek manada yarar sağlamak istiyorsanız hakiki balık yağını kullanın.detaylı bilgi almak isteyenler pm atsınlar lütfen.burada reklam yapmayacağım..
  • Balik yagi degil insanlarin Omega 3 e ihtiyaci var

Denizler cok kirli oldugu icin balik yaglarindaki arsenik civa ve kadmiyum ayristirilamiyor o sebebten Omega 3 cok daha iyi

Cunku omega 3 saflastirilmis yani agir metallerden ayristirilmis balik yaginin kapsul hali

Almaniz gereken bu.

400 tanesi 8 dolara amerikada satiliyor sabah aksam oglen iciyorum. Arkadasin dedigi gibi KESINLIKLE hafiza ve beyine iyi geliyor.
  • arkadaşlar bir eczacı adayı olarak karşıyım kesinlikle erken yaşta ginkgo biloba içmeyin ginkgo biloba yaşlı insanların ilacıdır ginkgo biloba zihin açar alzheimere iyi gelir ama damar genişlettiği için damar ve kalple ilgili yani dolaşım bozuklukları erken yaşta çıkar omega 3 ü öneririm ama kesin ginkgo biloba almayın eczacılık derslerinde bunların yan etkilerini görüyoruz ileride anevrizma,varis,tansiyon,göz altı morlukları sorunları çıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukanyapanvegan -- 7 Nisan 2013; 22:41:17 >
  • zelishnur çok teşekkürler bilgiiçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zelishnur

arkadaşlar bir eczacı adayı olarak karşıyım kesinlikle erken yaşta ginkgo biloba içmeyin ginkgo biloba yaşlı insanların ilacıdır ginkgo biloba zihin açar alzheimere iyi gelir ama damar genişlettiği için damar ve kalple ilgili yani dolaşım bozuklukları erken yaşta çıkar omega 3 ü öneririm ama kesin ginkgo biloba almayın eczacılık derslerinde bunların yan etkilerini görüyoruz ileride anevrizma,varis,tansiyon,göz altı morlukları sorunları çıkabilir

ginseng konusunda ne düşünüyorsun

konuyu açan arkadaşım ikisini de kullandım ginseng ginkgoya göre kat kat daha etkili onu dene istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: keremyılmaz

quote:

arkadaşlar bir eczacı adayı olarak karşıyım kesinlikle erken yaşta ginkgo biloba içmeyin ginkgo biloba yaşlı insanların ilacıdır ginkgo biloba zihin açar alzheimere iyi gelir ama damar genişlettiği için damar ve kalple ilgili yani dolaşım bozuklukları erken yaşta çıkar omega 3 ü öneririm ama kesin ginkgo biloba almayın eczacılık derslerinde bunların yan etkilerini görüyoruz ileride anevrizma,varis,tansiyon,göz altı morlukları sorunları çıkabilir

ginseng konusunda ne düşünüyorsun

konuyu açan arkadaşım ikisini de kullandım ginseng ginkgoya göre kat kat daha etkili onu dene istersen

ginseng gayet iyi ama dozu aşmamak gerekir ayrıca alerjik reaksiyon olabilir alerjiniz varsa yanaşmayın sadece ginsengte değil diğer ilaçlarda da böyle davranılmalı aslında:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tşkler peki uygun doz kaç mg dır ? bir de ekstre ile kök tozu arasındaki fark nedir ?
  • quote:

tşkler peki uygun doz kaç mg dır ? bir de ekstre ile kök tozu arasındaki fark nedir ?

ben daha 2.sınıftayım bitkilerin alınması gereken mg ve ilaç şeklini bilmiyorum ama bitkilerin yan etkilerini ve neye yaradığını biliyorum çünkü 1.sınıfta bunları işledik 3.sınıfta alınması gereken miktar ve hangi yolla alınması gerektiğini ayrıntılı işleyeceğiz yani kısacası şimdilik bilmiyorum tecrübeli bir eczacıya sorun isterseniz ama aktarlara akıl danışmayın yardımcı olabildim mi:)

• quote:

quote:

tşkler peki uygun doz kaç mg dır ? bir de ekstre ile kök tozu arasındaki fark nedir ?

ben daha 2.sınıftayım bitkilerin alınması gereken mg ve ilaç şeklini bilmiyorum ama bitkilerin yan etkilerini ve neye yaradığını biliyorum çünkü 1.sınıfta bunları işledik 3.sınıfta alınması gereken miktar ve hangi yolla alınması gerektiğini ayrıntılı işleyeceğiz yani kısacası şimdilik bilmiyorum tecrübeli bir eczacıya sorun isterseniz ama aktarlara akıl danışmayın yardımcı olabildim mi:)

teşekkür ederim.oldunuz :) forumda rap olsa verecektim :)
  • quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim.oldunuz :) forumda rap olsa verecektim :)

rica ederim:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.