Şimdi Ara

Giovanni Dos Santos (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cémo

quote:

Orijinalden alıntı: B a t h o r y

ingiltereden bir takimda oynamak istiyormuş, son tercihiymiş Beşiktaş..eğer öyleyse hiç gelmesin

Doğuştan Beşiktaş'lıyım, hemen Beşiktaş'a geliyorum demesini bekliyordunuz anlamadım ki? Böyle adamlar tabii ki son tercihine Türkiye'yi koyar. Daha bu yaşta ne işi var maçlarının yayınlanmadığı bir ülkede?

Katılıyorum yani.Şimdi kariyerini bir Türkiyede yapmak var genç yaştayken böyle bir yeteneğe sahipken, birde ingilterede yapmak var.Hangisini tercih ederdin?E tabiki ingiltereyi tercih etmek istiyor o da doğal olarak.Türkiyeye gelmesi büyük olay olur bu yaşta.Keşke gelse işte..

• 5m e verilmez böyle bir oyuncu. adam geleceğin en büyük yeteneklerinden gösteriliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cémo

quote:

Orijinalden alıntı: B a t h o r y

ingiltereden bir takimda oynamak istiyormuş, son tercihiymiş Beşiktaş..eğer öyleyse hiç gelmesin

Doğuştan Beşiktaş'lıyım, hemen Beşiktaş'a geliyorum demesini bekliyordunuz anlamadım ki? Böyle adamlar tabii ki son tercihine Türkiye'yi koyar. Daha bu yaşta ne işi var maçlarının yayınlanmadığı bir ülkede?

tamam ingilterede kalmak istemesi en doğal hakkıda, son tercihim Beşiktaş demesinide ben hoş karşılayamam.Öyle olsa bile bunu demiyeceksin, dediğide meçhul ama gazetelerin yalancısıyız işte.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.