Şimdi Ara

GIRAKON DA DH CLANI(KARUS) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha yeni char actım

nick :s0n
    job:maqe
  • 7 agustos ve hala clan yok
  • SteGaNoS / roque ekLeyin PLz
  • 2 gündür burda internet hızlandırma çalışmaları warmış bu nedenle 2 gündür bi sabah 5 dk açık olmuştu o zmn girdim bu gün bitdi dediler bakalım gerçekten bitmişmi artık bu gece 3-4 gibi g1 boşsa kurucam artık o zmn da boş deilse preli birinin kurması gerekcek
  • Benim nick Cutnhas oldu değiştir.
  • up
  • Ben Serwer Açıldıgından beri sabahlıyorum..İnş. Akşama 1500 weririm sizlere.

Gece 2 de G3 deyim
  • bugun sali res var gece 1 de sabahlayamassiniz
    bende girakondan
    lvl 57
    job-warior
  • yemin et sali günü sabahlayamazmıyıs puh yaw bu gece ilk kez tam sabahlicaktım bu arada Diesel sende premium var mı?
  • Ewt War.
  • Arkadaşlar ben lan kuracağım fakat non preli karakterleri almayacağım çünkü oyuna herzaman bağlanabilicek adamlar lazım
    Clonix level level 57 warrior 12k np /3k leader point
  • Üff tapıyorum ya nickime, her topicte dile getiremeden edemiyorum; Darkness
  • Eğer Orc clan Kurulmadıysa Güvenilir 55+ Pre li 70+ kasacak Arkları aramızda görmek isterim lvl=58 job=Warior Nick=BakkaLGazixD geneLde g2 de Online ım 7/24 exp ...
  • al benide şuan 45 olurum bugün Nick Jander Diesel kursun(Samet)
  • beyler Benim Clanı Kurmamda bir sakınca war mı ?

Priestim 1500buffer. Eger başkası kurucam diyosa kursun..Yani fazla Online olucak kişi clan ile ilgilinebilicek bir kişi.
  • diesel sen kur ya benim bu b..ktan internet kesilip duruo adsl de sorun war 4 ışık yanmıo 5 dk yansada sora kesilio 2 saat geri gelmio umarım bu sorun düzelir bu sorun olmasa 24 saat oyunda we forumda olcaktım ama son 4 gündür kesilip duruo bu ay zaten hesapladım 10 lira ödemicem adsl in parasını 4 gün 10 liraya denk gelio
  • Tamam o zman arkadaşlar clanı ben kuruyorum. Gelmek İsteyen Arkadaşlar Bjk_forever_1903@hotm.. adresini ekleyebilirler weya DieselTRoniC ' e Pm atabilirler. Genellikle G1 e giriyorum. Bazen G1 sorunlu oluyor giremeyen arkadaslara ozel olarak istedigini serwere gelirim..

Lütfen online olabilicek we oyunla ilgilenebilicek arkadaslar gelirse memnun olurum. Premium olması daha da iyi olur.

Clanın İsmi NE OLUCAK :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 8 Ağustos 2007; 16:19:02 >
  • Bekle bizi Girakon Donanimhaber geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2kedipipimi7 -- 8 Ağustos 2007; 18:39:14 >
  • Clanı Dagıttım . Kurmak isteyen warsa kursun sewe sewe gelirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 13 Ağustos 2007; 8:56:05 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.