quote:Orjinalden alıntı: sLyyy "np transfer" nasıl satılıyo onu anlamadım :) zor oluyo ama satılıyo işte :D yazmış adam bak bi bildiği war demekki
quote:Orjinalden alıntı: sLyyy "np transfer" nasıl satılıyo onu anlamadım 72k npyi sana geçiriyorum.czye gidiyoruz sen beni seri seri keserek np kasıyorsun.bana YTL ile ödüyorsun işte
quote:Orjinalden alıntı: MrYzC quote:Orjinalden alıntı: sLyyy "np transfer" nasıl satılıyo onu anlamadım 72k npyi sana geçiriyorum.czye gidiyoruz sen beni seri seri keserek np kasıyorsun.bana YTL ile ödüyorsun işte o zaman oyunun zevkini nasıl alıcaz? ayrıca bu bir hile değil midir?
quote:Orjinalden alıntı: sLyyy quote:Orjinalden alıntı: MrYzC quote:Orjinalden alıntı: sLyyy "np transfer" nasıl satılıyo onu anlamadım 72k npyi sana geçiriyorum.czye gidiyoruz sen beni seri seri keserek np kasıyorsun.bana YTL ile ödüyorsun işte o zaman oyunun zevkini nasıl alıcaz? ayrıca bu bir hile değil midir? yoo bence deil cunku mesela car degistirecem oynamadıgın carda np ler kaldi napacan tabiki np transfer