Şimdi Ara

Girakonda Warrior takas (ESKİŞEHİR İSTEYENLERLE MSNDE DE OLUR )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Ephesus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İsteyenlerle msn dede takas olabilir kötü bir niyetim yok bu forumda ki bütün üyelere güvenim var zaten bendende böle bişi beklemeyin

lwl 58 warrior karşılığında asas verebilecek varmı herşeyi bilinio..

item olarak +1 rebith glave
    üstü +7 fp set
    und için +7 hp basılı kıyafet (set)
    10.6k np si var
    göğüslük wolkry

BU ARADA GB ALINIR

BANA BU MSNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ sLn.cKr@hotmail.com

NOT : şifre değiştirilebilir herşey söylenecektir alacağım şifrede böle olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeLeT_216 -- 24 Ekim 2007; 18:57:16 >

• daha kimse okumamış bile
  • ee 61 asas chitin var elinde birşey yok clanı 62+ ex clanı pelerini ve simgesi var birde 48 prıest onda hiç birşey yok birde 59 asas onda fp var elinde cleaver var 61 asasın masteri açık walkry si var
  • msn imi kaydet orda görüşelim istersen
  • sorusu olanlar msn i eklesin ordan konuşuruz siteye bakamıyabilirim internet çok yavaş
  • hadi ya koskoca forumda bikişimi çıktı
  • okuyanlar bali up lasın yaw
  • beyler hadi ya char kötüde değil orta halli girakona göre

• 50 kişi okumuş cevap yazan yok deli oldum
  • nese artık siteye bakmam ama msn açık konuşacaklar olursa msnimi kaydetsinler konuşalım
  • sanki cok itemi var gibi yazmıssın o parayı 4 günde kasıyorum ben kaca satiyorsun.
  • yaw walla küfür ettirtme ne satması sadece char takası istiom mesela battle prest olabilir elinde rebith toto clup olsa benimkiyle eşit olur benim ki çok iyi demiyom
  • Ya hadi hiç asası veya presti olupta warrior istiyen yokmu
  • hadi yaa deli oldum 1 tane adam yok mu lwl 58 59 mage asas felan vercek
  • uuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppp

• upupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupup
  • bekle satarsın utanmadan para istiyor bide.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.