Şimdi Ara

Girdiğim Sınava (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Milfka

Bence sen bi sınava girmedin şimdi yırtabilir miyim diye çözüm yolu arıyorsun. Girdiysen korkacak bir şeyin olmasın. En kötü tekrar sınav olursun, iyi ihtimalle de kağıdını kaybettiği için sana geçer not verir hoca kafadan. Girdiysen sınava, şahit getir. Hoca inanmaz işi yokuşa sürerse dilekçe yaz ve peşini bırakmayacağını söyle. Gerekirse kamera kayıtlarını alabilirsen delil gibi gösterebilirsin. O gün gelmişsin okula diye.

Ama girmediysen kimseden yardım bekleme umarım bitiremezsin üniversiteni, bitirsen bile iş bulamazsın.
    Ahahaha derdin ne la sizin.

Sonuç açıklandı, düzeldi zaten yukarıda belirttim sınavdan gayet geçtim sorun düzeldi.

Üniyi bitirmeyi bırak bitirmeden de sektörümde işe başladım şuan canım benim. Boş boş yorum yapmadan bi düşünün hayırlı akşamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ikotti

Ahahaha derdin ne la sizin.

Sonuç açıklandı, düzeldi zaten yukarıda belirttim sınavdan gayet geçtim sorun düzeldi.

Üniyi bitirmeyi bırak bitirmeden de sektörümde işe başladım şuan canım benim. Boş boş yorum yapmadan bi düşünün hayırlı akşamlar

Alıntıları Göster
    Amelelik falan mı hocam işiniz? Garanti konuşma/yazışma gerektirmeyen bir iş ki diğer türlü bu Türkçeyle işiniz zor.

Derdimiz yok benim.

• Biz üniversite sınavındayken kağıda imza atıyorduk. Sizde de böyle bir olay varsa imza atmamış olabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milfka

Amelelik falan mı hocam işiniz? Garanti konuşma/yazışma gerektirmeyen bir iş ki diğer türlü bu Türkçeyle işiniz zor.

Derdimiz yok benim.

Alıntıları Göster
    Bişey bulamayınca basit bi klavye hatasından pay çıkarmaya çalışman komik. Hızlı yazarken gözden kaçmış

Seninle tartışmayacağım belki konu birilerinin işine yarar kirletmek istemiyorum çok bilen kardeşim. Hayırlı akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

Sınav tutanağında imzan varsa girdiğini kanıtlamakta zorluk çekmezsin.
    Aynen öyle birde gerekirse dön memleketten peşine düş bu işin boşu boşuna FF gelmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: ikotti

Bişey bulamayınca basit bi klavye hatasından pay çıkarmaya çalışman komik. Hızlı yazarken gözden kaçmış

Seninle tartışmayacağım belki konu birilerinin işine yarar kirletmek istemiyorum çok bilen kardeşim. Hayırlı akşamlar

Alıntıları Göster
    “Bir şey” olarak yazılır. Cümle sonlarına da nokta konur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.