Şimdi Ara

Girilen IP ye göre Anasayfa ayarı ile ilgili yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babamın işyerinin sitesinin tasarımı yapmaya çalışıyorum. Başkasa yaptırmışlar bence tasarımı rezalet. Aslında pek bişi bilmiyorum ilk tasarımım olcak. Genel olarak site yapmanın pek bir zorluğu yok gibi gözüküyor ama 3 tane yerde tıkancam gibi.
    1. Siteye girenlerin ipsine göre sitenin ingilizce ve ya türkçe açılmasını istiyorum. Yani sadece türk iplerini yönlendirmek yeterli. Bunun hakkında gerekli kodları bilenler var mı?
    2. Sitenin bir sayfasına kullanıcıya verilen (maille ya da telefonla verilcek.) kullanıcı adı ve şifreyle özel bir sayfaya yönlendirmesini istiyorum. bu sayfadan iş durumu hakkında bilgi edinecekler.
    3. Sitenin ayrıca dinamik olması için herbilgisayardan girilebilcek bir gizli admin girişi olmasını istiyorum. 2. madde de söylediğim her kullanıcının sayfasını liste halinde görebilecek o sayfalara yazı yazabilecek.
    php de yapcam ama html de dizayn etmeyi düşünüyorum.

kendi durumumu söyleyeyim sadece yapmak istediğim sitenin nasıl birşey olcağını kafamda planladım onun arayüzünü yapmaya çalışıyorum
    dreamweaver la uğraşıyorum henüz kodlarla haşır neşir olmadığımı farkettim frontpage indiriyorum. birileri yardımcı olursa kısa zamanda bitecek linki burdan atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koche01 -- 24 Ekim 2009; 7:12:12 >

• http://www.phpexplorer.com/
    aradıklarını kolayca bulabileceğin bir site.

1. madde için "ülke" kelimesini arattığında ilgili kodlar çıkıyor
    2. madde için telefon ise mesaj göndermek için kullanıcağın firmadan destek almalısın.
    mail ise standart bir üyelik sistemini kurcalayabilirsin zaten mail göndermek tek satır bir kod(server tarafından engellenmezse)

3.gizli admin girişi olarak kafandan uydurduğun saçma bir kelimeyi yönetim panelinin giriş dosyasının adı yapabilirsin
    girerkendewww.sitem.com/lilililililiyar.php şeklinde girersin.

php kısmında kodlara bolca bulaşman gerekli bu noktada giriş seviyede php öğrenmek işini kolaylaştıracaktır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.