Şimdi Ara

Giriş Seviye Pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayın arkadaşlar şöyle giriş seviye bir pc toplamak istiyorum ileride ekleme yapabileceğim nadir de olsa oyun oynayacağım bir pc bunu topladım sizce nasıl beni idare eder mi 2000 tl'yi fazlada geçmek istemiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler yardım ve önerilerinizi bekliyorum.
    AMD Ryzen ™ 3 2200G 3.5GHz (Turbo 3.7GHz) Vega⁸ Graphics AM4 İşlemci

ASRock AB350M-HDV Socket AM4, DDR4 3200+ MHz (OC), Ultra M.2, USB 3.1 Gen1, HDMI, DVI, VGA mATX Anakart - ASRB350M-HDV

Corsair DDR4 8GB Vengeance 3000MHz Ram Bellek (CMK8GX4M1D3000C16

TX K9 500W 2xUSB 3.0, 2xUSB 2.0, 1x8cm Mavi Led Arka Fan, Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası (TXCHK9P500)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakirkolsuz -- 15 Kasım 2018; 14:15:53 >

• Hocam anakarti B450 chipset secmenizi oneririm. Ileride yeni nesil Ryzen'lere gecis yaparken,daha guncel bir anakart kullanmak isinizi kolaylastiracaktir. Butceye gore MSI'in uygun fiyatli B450 chipset urunlerine goz gezdirmenizi oneririm. Bios arayuzu ve Ram uyumlulugu konusunda guzel seyler yaziliyor.

Ram icin 3000Mhz altina dusmeden secim yapabilirsiniz. 2200G - 2400G gibi grafik birimi icin RAM'in hafizasini kullanan islemcilerde frekans ve bellek boyutu cok onemli. Olabildigince yuksek frekans, dusuk zamanlama ve yuksek GB secmeye calisin, butce dogrultusunda. Kasa konusunda cok net bir onerim yok. Kasanin PSU suna dikkat edin sadece. Imkaniniz varsa Corsair, Cooler Master, Thermaltake, Zalman gibi daha bilindik daha kuvvetli PSU lara sahip markalar ile devam edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.