Şimdi Ara

Giriş seviyesi mediaplayer tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumu elimden geldiğince okumaya çalıştım lakin hem cok fazla model hemde sayfalarca dolusu yazı var bu yüzden affınıza sığınarak böyle bir başlık açtım
    başlıktaki giriş seviyesinden kastım şu ;
    forumda gördüğüm kadarıyla alete sata harddiskler bağlamak torrentten dogrudan izlemek gibi şeyler ürünlerde neredeyse standart haline gelmiş benim kritlerim cok daha zayıf açıkçası istedigim şeyler şunlar
    component( Y PB CR..) çıkışı olan bir media player çünkü tvimde hdmi girişi yok dolaysıyla hd görüntü almak için böyle bir çıkışa ihityacım var
    srt txt ve diğer değişik altyazı formatlarını destekleme burada türkçe karakter cok da önemli değil bir şekilde notepadla düzeltilir ancak değişik altyazı formatları benim için önemli
    son olarak aslında şöyle dvd playerler bile beni kesebilir gözüküyor ;
    http://www.hepsiburada.com/inca-idv-430hd-hdmi-usb-51-divx-dvd-oynatici-/productDetails.aspx?CategoryId=157458&productId=evincaidv430hd
    lakin bu ürünlerde hd divxler ve mkvler desteklenmiyor diye biliyorum dolaysıyla media player almaya yöneldim sonuç olarak toplarsak;

component çıkışı olan
    sadece usb 'den film çalıştırma özelliği olan(hdd bağlamak torrent izlemek live stream etmek gibi bir niyetim yok sadece usb bağlantısı yeterli)
    ve eş zamanlı olarak piyasadaki hd video formatlarını destekleyen(hddivx ,rip xvidler..)
    bide media player western digital seçeneği ne yazık ki component çıkışı olmaması nedeniyle eledim yoksa direk gidip onu alacaktım
    herkse şimdiden teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum

• arkadaşlar hala tavsiyenizi bekliyorum ürünü 3 gün içerisinde almak zorundayım şehir dışına çıkacağım konuyu epey detaylı tarif ettim yardım olabilecek kimse yok mu?
  • Ben sizin başlığı iki ayrı günde iki kez okudum her seferinde bişeyler yazmak için elim klavyeye gitti ama vazgeçtim ,çünkü istediğiniz şey garip , hem mkv oynatsın hemde harici disk bağlanmasada olur , hem ypbr çıkışı olsun ama hdmi olmasada olur dedinizmi biraz garip bir durum çıkıyor ortaya ,Sizce hangi üretici Mkv gösterebilen bir cihaz üretipte Hdmi çıkış koymazki? aradığınız kriterleri karşılayan bir çok ürün var piyasada, kesenize göre birini seçip alın. Varsın fazladan hdmi çıkışıda olsun Harici disk destegide fazlası gözmü çıkartır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHAOSCU123

bide media player western digital seçeneği ne yazık ki component çıkışı olmaması nedeniyle eledim yoksa direk gidip onu alacaktım
    herkse şimdiden teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum

media player western digitalin component çıkışlı modelleri var arkadaşım.

WD TV Live var ve üstelik de üzerin de component çıkışı var. Yok biliyorum dersen sana kesinlikle var demek zorundayım çünkü olmasa cihazla birlikte component kablosu verilmez.

Bizzat bu cihazı kullanıyorum ve cihazın component çıkışı var.

Edit: Cihazın arkasına baktım Composite çıkışı ve component(Y Pb Pr) çıkışı ayrı olarak varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 30 Haziran 2010; 11:37:35 >
  •  Giriş seviyesi mediaplayer tavsiyesi

Yeşil çember içersin de olan yer Composite çıkış, Kırmızı çember içersin de olan yer component (Y Pb Pr) çıkışı.
  • av outu kullanan icin ses nerede ( kırmızı,beyaz )
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

av outu kullanan icin ses nerede ( kırmızı,beyaz )

Kablonun kendisin de var kırmızı ve beyaz. Kısaca kablonun cihaza bağlanan ucu hem görüntü hem sesi alıyor o çıkıştan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.