Şimdi Ara

Girme taktiği isteyenler gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyuna nasıl girilir cewabı:oyunu açın ıd ve pw yi yazın entere basmadan önce bi bardak su için soguk olsun yoksa girmez.Ondan sonra entere basın karakterleri yazmadan önce bilgisayara reset çekin çektikten sonrra tkrr oyuna girin GM ye dua edin...2. Taktik:Bilgisayarın klavyesine 1 adet kafa atın attıktan sonra tuşlar biraz içeri gircek yoksa oyuna girmez.KLAvyeye attın diğerleri hani bana hani bana demezmi haksızlık olmasın birr kerede onlara atın gözünüzü sewerim modeme birz yawaş atın ben denedim girdi ama klavye çalışmıyo 3.Taktik:ekranı balkona koyun modemi lavabonun oraya mouse cebinizde kalsın klavyeyi boynunuza takın kasayı ise kapının önüne koyun ilk denemede girmesse namertim 4.Taktik:PW VE ID YAZIN EKRANI KAPAIN KESİN GİRER5:TAKTİK:PW VE ID YAZIN karakterleri yazarken FATİHA SURESİNE okun ondan sonra yazın confirme hmn basın hmn mutfaga koşun cama kafa atın girmese FENERBAHÇELİYİM 6:TAKTİK:ID YAZIN PW Yİ YAZARKEN YANLIŞ YAZIN 10 DAK BEKLEN BLOCK YERSİNİZ ANNENİZE SÖLEN FIRSAT BU FIRSAT SİZE YUMURTA KIRSIN HMN YEN 10 DK İÇİNDE 11 DK OLURSA GİRMZ BİTTİKTEN SONRA YAZIN İLK DENEYİŞTE ALMASSA LVL 80 OLUM NOT:6.TAKTİK SONRADAN TOK KARNINA GERİSİNİN HEPSİ TOK KARNINA...

Girme taktiği isteyenler gelsin

• komik mi sandın kendini
  • ya gülemkten ölüyodum az daha

• Yazdıklarınızı göndermeden evvel mutlaka kendiniz okuyorsunuz değilmi?Tamam tuşuna basmadan evvel kendinizi başkasının yerine koyup okuyor, beğeniyorsunuz ve tamam tuşuna basıyorsunuzdur mutlaka.Yani yazdığınızı değerlendirip gönderiyorsunuzdur mutlaka.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 300üb500

Yazdıklarınızı göndermeden evvel mutlaka kendiniz okuyorsunuz değilmi?Tamam tuşuna basmadan evvel kendinizi başkasının yerine koyup okuyor, beğeniyorsunuz ve tamam tuşuna basıyorsunuzdur mutlaka.Yani yazdığınızı değerlendirip gönderiyorsunuzdur mutlaka.

Bahse varım yazdığını bir kere daha okuduktan sonra kendi bile beğenmeyecek
  • beyler bende buldum oyuna girmek için sürekli makineye format atın her format attıktan sora silkroada tektık giriyor neden acaba/// cmos pili var anakartta onu 2dk dısarıda beltin biostan reset atın
    buda isinize yarar ///harddiski 1metreden aşağı düşürünce kendini çok gerilere sarıyo yada çok ilerilere
    gerilere deken format atmıssınız gibi oluyor ilerilere derken hurdaya çıkıyor zaman makinesi hesabı/// işlemcini fanını çıkarın ve ekran kartınızı en son seviyede overclock edin işlemcinin fanını cıkarmadım ama önüne split soba koydum ve yanlışlıkla en yüksek ayarlarda çalıştırdım duman çıktı
    ekran katı overclockladım windows ekranın köşelerindeki karelerden geçilmez oldu ve silk roada girdi bunlar benim taktiklerim hepsi gerçek istediğiniz herşey üstüne yemin edebilirim(çok çocukca oldu gibime geldi)denetin ve görün

• ha ha ha çok komik gülmekten öldük.

• Oh ne güsel şikayet ediyoz içim açıldı valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodSmacker -- 6 Temmuz 2007; 11:56:08 >

• Ayrıca konu ynalış yerde biriniz de ilk ana mesajı şikayet ediniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Ayrıca konu ynalış yerde biriniz de ilk ana mesajı şikayet ediniz...

ilk mesaj edilmiş yaf. bi de bana bırakın

çok üzüldüm valla
  • 1. konu yanlis yerde
    2. anlamsiz yontemlerle yogunluk yaratmayin.
    3.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.