Şimdi Ara

Gitar çalan arkadaşlardan yardım? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DuhanY.

Altı üstü aynı sesi çıkartıcaksın. Bunun kursa gitmeyle alakası yok. Biz şarkı söylerken istemeden de olsa şarkının tonunu ezberleriz. sadece şarkının sözlerini ezberledik zannederiz ama aslında tonlarda kafamıza sözlerle beraber kazınmıştır. Şarkılarda gitar tonu verir , vokal iste o tona göre şarkı söyler. Gitardan herhangi bir nota bas ve aynı sesi çıkarmayı dene. şarkı söylemek gibi...

Deneyeceğim hocam buraya yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyorum
  • quote:

Bekliyorum

Hocam, teşekkür ederim. Dediğiniz şekilde yapınca hem sesimi daha iyi kullandım hem de daha keyif alıyorum çalışırken. Tabii tam anlamıyla başarılı olduğumu söyleyemem ama uğraşırsam bir şeyler olacak gibi.
  • Rica Ederim. Yararlı olduysam ne mutlu bana Kolay gelsin , Sağlıcakla kal
  • quote:

Rica Ederim. Yararlı olduysam ne mutlu bana Kolay gelsin , Sağlıcakla kal

Teşekkür ederim :)

• Bunun biraz müzik kulağıyla da alakası olabilir.Ancak bence ikisine de tam odaklanamıyorsun.Sıkıntı burada.Gitar çalmadan herhangi bir tonda sesleri doğru verebiliyor musun bu da önemli.Eğer çıkardığın sesin yanlış olduğunu düşünmüyorsan bu kötü.Eğer sen de bir gariplik farkediyorsan sürekli çalışarak tabiri caizse düşünmeden çalıp söyleyerek bu işin üstesinden gelebilirsin.Kolay gelsin sıkı çalışmalar. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -Emirhan-

Bunun biraz müzik kulağıyla da alakası olabilir.Ancak bence ikisine de tam odaklanamıyorsun.Sıkıntı burada.Gitar çalmadan herhangi bir tonda sesleri doğru verebiliyor musun bu da önemli.Eğer çıkardığın sesin yanlış olduğunu düşünmüyorsan bu kötü.Eğer sen de bir gariplik farkediyorsan sürekli çalışarak tabiri caizse düşünmeden çalıp söyleyerek bu işin üstesinden gelebilirsin.Kolay gelsin sıkı çalışmalar. :)

Hocam bence de müzik kulağı önemli. Gitarsız sade ses söylerken bile doğru sesi vermediğim oluyor bazen. Çoğu zaman gitarsız daha iyi söylüyorum ama gitar çalarken gitara odaklandğım için hata yapıyorum. Ama zor şarkılarda sesi veremiyorum çoğu zaman ses yalın da olsa. Müzik kulağımın 0 olduğuna kanaat getirdim uzun zaman önce :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cekikgözlüzenci

quote:

Bunun biraz müzik kulağıyla da alakası olabilir.Ancak bence ikisine de tam odaklanamıyorsun.Sıkıntı burada.Gitar çalmadan herhangi bir tonda sesleri doğru verebiliyor musun bu da önemli.Eğer çıkardığın sesin yanlış olduğunu düşünmüyorsan bu kötü.Eğer sen de bir gariplik farkediyorsan sürekli çalışarak tabiri caizse düşünmeden çalıp söyleyerek bu işin üstesinden gelebilirsin.Kolay gelsin sıkı çalışmalar. :)

Hocam bence de müzik kulağı önemli. Gitarsız sade ses söylerken bile doğru sesi vermediğim oluyor bazen. Çoğu zaman gitarsız daha iyi söylüyorum ama gitar çalarken gitara odaklandğım için hata yapıyorum. Ama zor şarkılarda sesi veremiyorum çoğu zaman ses yalın da olsa. Müzik kulağımın 0 olduğuna kanaat getirdim uzun zaman önce :)

Belki sandığın kadar kötü değildir.Çoğu insan yeteneği fazla olmasa da normal bir seviyede müzik yaşantısına devam ediyor.Tabi ki maalesef profesyonel bir müzik hayatınızın olması zor böyle bir durumda.Eğer kendinizi test etmek istiyorsanız internette bolca test mevcut.Belki de zor şarkılarda ses telleriniz inceye çıkmaya yetmiyor falan olabilir.Dediğim gibi test yaparak bunu anlayabilirsiniz.Amatör seviyede çoğu kişinin müzik kulağı orta seviyelerde.Bu yüzden çok takmayın, üzülseniz de değişen bir şey olmayacak sonuçta.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cekikgözlüzenci

quote:

Belki sandığın kadar kötü değildir.Çoğu insan yeteneği fazla olmasa da normal bir seviyede müzik yaşantısına devam ediyor.Tabi ki maalesef profesyonel bir müzik hayatınızın olması zor böyle bir durumda.Eğer kendinizi test etmek istiyorsanız internette bolca test mevcut.Belki de zor şarkılarda ses telleriniz inceye çıkmaya yetmiyor falan olabilir.Dediğim gibi test yaparak bunu anlayabilirsiniz.Amatör seviyede çoğu kişinin müzik kulağı orta seviyelerde.Bu yüzden çok takmayın, üzülseniz de değişen bir şey olmayacak sonuçta.

Üzülmüyorum ama en azından sesimi tam anlamıyla kullanmak istiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.