Şimdi Ara

GİTAR HAKKINDA YARDIM!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbacık -- 30 Ocak 2008; 11:22:25 >

• Jackson'ı al.
  • Tarzına göre değişir dostum..

Eğer heavy metal ile uğraşıyorsan kesinlikle Jackson.

Ama diyorsan yok hacı ben her tarz yaparım...Blues dan tut da Hard Rock a kadar.. o zaman Ibanez
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

Tarzına göre değişir dostum..

Eğer heavy metal ile uğraşıyorsan kesinlikle Jackson.

Ama diyorsan yok hacı ben her tarz yaparım...Blues dan tut da Hard Rock a kadar.. o zaman Ibanez

Ya kesin şunu dinlerim dediğim bişey yok.Yani daha çok rock filan takılıyorum ama ibanez buna göre şu an en mantıklısı gibi.Şöyle bi durumda varki Jackson'un da sertliği hoşuma gidiyor.Yani kısaca kararsızım!!!
  • punk ' tan şaşma!
  • jackson dinky bu alet ters kafalı klavyedeki sedefleride tersti bunlarda duncan designed manyetikler var bu manyetikler seymour duncan ın çakması da denilebilir fena alet değil klavyesi güzel
    ibanezde o modeli denemedim rg2550 nin hemen hemen aynısıdır tek fark 2550 de single var ortada diğerinde yok bunlar ibanezin prestige serisi aletleri japon yapımı (dx10d de japon) üzerinde dimarzio vardır kalın tok bir tonu vardır manyetiğin solodada ritimdede iyi gider bence ibanezi almak daha mantıklı tabi tercih senin ama alabiliyorsan bir jackson soloist al
  • Kesinlikle Ibanez i al derim kendim denedim rg2550 çok hoş bir gitar
  • Usta ibanez gitarım var ama jackson almanı tavsiye ederim.
  • Arkadaslar sağolun.Jackson almaya karar verdim.Tonuna hasta oldumYardımlarınız için teşekkürler.
  • bende ibanez rgr 321ex var çift 85 humbuckerli hem oldukça yumuşak tonları hem çok sert
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.