Şimdi Ara

gitar için harici ses kartı(audio interface) tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

geçenlerde amfimi sattım.şu an boştayım ve hem forumda hem çevrede ses kartı ile gitar kullanmak ile ilgili bir sürü şey duydum.

kayıt yaparım yine ama asıl amacım amfi gibi kullanmak.yanına iyi bir ses sistemi de alırım sanırsam.

ses kartına 400e kadar para ayırabilirim ama ne kadar ucuz olursa benim için iyi olur.orta ayar bir ses olsun, gecikme, cızırtı olmasın yeter.

bunun dışında yolun yol değil, boşver yine amfi al diyenler varsa onları dinleyebilirim.ama amfi ile tecrübelerim pek iyi değildi açıkçası :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostlar yok mu anlayan eden

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focusrite Scarlett 2i2 işinizi görecektir ama belirttiğiniz bütçenin üzerinde bir ürün.

• SCCR kullanıcısına yanıt
    evet onu görmüştüm, focusrite ürünleri beni aşıyor biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: sarımsaklıyoğurt

evet onu görmüştüm, focusrite ürünleri beni aşıyor biraz

Ben 6 yıldır focusrite Scarlett 6i6 kullaniyorum şu ana a kadar hic bir sıkıntı yaratmadi gayet güzel kayıt imkanı da sağlıyor. Cikisina monitor hoparlor veya herhangi bir amfi de baglarsaniz kucuk bir ev studyosu kurarsiniz. Bence çöp ses kartlarına para verip memnuniyetsiz kalacağınıza biraz daha bekleyip bu tür bir sistem kurmanız daha iyi olacaktır.

bir mikrofon bir gitar girişi işimi görür şu an hocam, tabi uygun fiyatlı focusrite, roland bulursam kaçırmam orası ayrı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sarımsaklıyoğurt S kullanıcısına yanıt
    11.11 de amazon indirimlerini takip edin bence bazen çok güzel fiyatlara iniyor.

olabilir hocam, saolun bi siz yazdınız kaç gündür

• sarımsaklıyoğurt S kullanıcısına yanıt
    Malesef forumun eski tadı yok. Paylaşımdan ziyade , tartışma eleştiri.... vb. şeyler ön plana çıktı.

maalesef haklısınız

• Roland Edirol ua4 fx olması lazım modelin. Hem de efekt barındırıyor üzerinde reverb vs. iyi olmasa da distortion bile var(elektro varsa :D) prosesör gibi ses kartı başlangıç düzeyi için. Bir bakmanı öneririm ben Takamine EG124c ile kullanıyorum memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.