Şimdi Ara

Gitar kursu mu vücut geliştirme mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vücut geliştirme gereksiz, belki de bana çok sıkıcı geldiğindendir. Senin yerinde olsam iyi bir hoca bulurdum ya da arkadaşların dediği gibi internetten öğrenmeye çalışırdım. Ha spor yapma demiyorum tabi yine evde egzersizlerini yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrıca hobi için diyorsun max 250-300den fazla verme. belki daha pahalıları ses olarak daha çok tatmin edebilir ama profesyonel bi iş yapmadığın sürece amacın sadece eğlence vakit geçirmekse boşa paran olsa bile vermeye gerek yok. hem sıkılırsan paran boşa gider. sıfırdan başlarım diyip klasikle başlama. ama hepsini öğrenmek istiyorsan pratik için klasik iyi olabilir. sesi akustik kadar tatmin etmez ama
  • van halen olmayacaksan gitara elini sürme

• The Man WhoSoldTheWorld kullanıcısına yanıt
    Kesin gozuyle bakmayin ikisine de heves de olabilir sonucta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Man WhoSoldTheWorld

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer imkanım varsa ikisini de seçerim. Çünkü birbirinin yerini dolduracak uğraşlar değil.

Hocam zaman sıkıntım var. Bu sene birine diğer sene de diğerine başlayıp öyle devam ettirebilirim. İlk hangisi sence

Spor ve müzisyenliğin sonu olmaz. İlk önce birini bitirip diğerine geçilebileceğini düşünmüyorum. Ayrıca gitar öğrenmek için kursa gitmek mecburi değil.

Spora gitme amacım vücut biraz toplansın, sıkı olsun. Aşırı derece bir şey istemiyorum. Yani 2 sene spora gitsem sonra evde barfiks sınav mekik falan yeter bana. Gitarı ölene kadar çalmak istiyorum ama. Seversem tabi. Nasıl öğrenebilirim peki

Onun için bisiklet, koşu, yüzme gibi farklı sporları da deneyebilirsiniz. Gitar öğrenmeyi ileri yaşlara ertelememek daha iyi olur. İnternette milyonlarca video var. Mesela Türkçe olarak Selim Işık videolarından yararlanabilirsiniz.

Teşekkürler hocam aynen bisiklet ve diger şeyler artı gitar düşünüyorum zaten bodye hep erkek makyaji olarak bakmışımdır.

Bisiklet, yüzme, koşu gibi sporlarla hem abartısız hem de doğal güzelliği olan bir vücut elde edilebilir. Her gün kapalı bir ortamda zoraki vücut geliştirmeye çalışmaktan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Her gün saatlerce yapılamayabilir fakat istikrarlı olmak daha önemlidir.

Tekrardan teşekkürler hocam

Rica ederim.

• Vücut geliştirme özgüven ve havanın kralını kazandırır
  • Vücut geliştirme.

Çünkü gitar çalmak isteseydin zaten vücut geliştirme ile arasında kalmazdın.
  • Ben ikisini birden götürüyorum, hafta içi vücut geliştirme hafta sonu gitar kursu.

Gençlik merkezinin verdiği gitar kursuna gidiyorum tıpta okuyan bir arkadaş var beraber ilerliyoruz, ortam güzel oluyor vallahi.

Yeri gelmişken anlatayım dedim.
  • İkisiylede ilgileniyorum da aradaki alakayı çözemedim dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Terrible Certainty

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Terrible Certainty

Gitar çalmak ama muhtemelen sıkılıp bırakacaksın, o yüzden hiç başlama.

Hocam nickimdeki şarkıyı çalabilene kadar sıkılmam

gitara ne kadar çabuk başlarsan o kadar kardasın

vücut geliştirmeyi istediğin zaman yapabilirsin.

yapamaz.16-17 yaşındaki insan ile 35-40 yaşında ki insanın gelişimi aynı olmaz .ne kadar erken o kadar iyi.arkadasa onerim de gitar.bu soruyu soruyosan vg yapabilecegin birşey değil.fitness yapabilirsin.ama vg tamamen ayrı bisey.uykundan tut beslenmene dikkat etmen lazım.hayatini onun uzerinden şekillendirmen lazım bir seyler basarmak istiyorsan

• Ben olsam gitarı seçerdim. Bir müzik aleti hakkıyla çalmanın çok güzel bir duygu olduğunu tahmin ediyorum. Bu sömestr ya da yaz başlayacağım. Bu arada The Man Who Sold World'ü Nirvana'dan dolayı mı seviyorsun yoksa David Bowie'den dolayı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Hood

Ben olsam gitarı seçerdim. Bir müzik aleti hakkıyla çalmanın çok güzel bir duygu olduğunu tahmin ediyorum. Bu sömestr ya da yaz başlayacağım. Bu arada The Man Who Sold World'ü Nirvana'dan dolayı mı seviyorsun yoksa David Bowie'den dolayı mı?

İlk nirvanadan dinledim sonra baktım ki bu şarkı david'e aitmiş. Ondan dinleyeyim dedim. Sonra dışarı çıktığımda otobüste metroda vs. favorilerde bu iki şarkı, sürekli dönüyor. İkisi de çok güzel hocam.
  • quote:

quote:

Ben olsam gitarı seçerdim. Bir müzik aleti hakkıyla çalmanın çok güzel bir duygu olduğunu tahmin ediyorum. Bu sömestr ya da yaz başlayacağım. Bu arada The Man Who Sold World'ü Nirvana'dan dolayı mı seviyorsun yoksa David Bowie'den dolayı mı?

İlk nirvanadan dinledim sonra baktım ki bu şarkı david'e aitmiş. Ondan dinleyeyim dedim. Sonra dışarı çıktığımda otobüste metroda vs. favorilerde bu iki şarkı, sürekli dönüyor. İkisi de çok güzel hocam.

Çoğu insan bu şarkıyı Nirvana'dan dinleyip orijinalinden iyi olduğunu söylüyorlar. Şaşırıyorum. Halbuki David'ciğimin versiyonu şarkıyı başka yerlere taşıyor. Çift kişilikli bir kişiyi anlatıyor şarkı, okumuşsundur belki. Bowie versiyonunda bazı yerlerde müziğin rengi değişiyor -karakter değişimiyle ilgili- falan çok hoşuma gidiyor. David Bowie'nin böyle olan çok güzel eserleri var. Space Oddity, -favorim- Starman, Ziggy Stardust, Alaaddin Sane, Valentine's Day, Heroes, Blackstar... Çoğunu dinlemişsindir ama yazayım dedim. Ha birde yine Man Who Sold The World'ün Midge Ure cover'ı da güzeldir.

• quote:

quote:

quote:

Çoğu insan bu şarkıyı Nirvana'dan dinleyip orijinalinden iyi olduğunu söylüyorlar. Şaşırıyorum. Halbuki David'ciğimin versiyonu şarkıyı başka yerlere taşıyor. Çift kişilikli bir kişiyi anlatıyor şarkı, okumuşsundur belki. Bowie versiyonunda bazı yerlerde müziğin rengi değişiyor -karakter değişimiyle ilgili- falan çok hoşuma gidiyor. David Bowie'nin böyle olan çok güzel eserleri var. Space Oddity, -favorim- Starman, Ziggy Stardust, Alaaddin Sane, Valentine's Day, Heroes, Blackstar... Çoğunu dinlemişsindir ama yazayım dedim. Ha birde yine Man Who Sold The World'ün Midge Ure cover'ı da güzeldir.

Evet hocam biliyorum midge yi de güzel ama o biraz boğucu geliyor bana, sürekli dinleyemiyorum. Starman'ı dinliyordum sadece diğerlerine de bakacağım. Sözlerini de çok beğendim zaten hocam şarkının, birde david de arkadan gelen bir, eski saat kurma sesi gibi. Güzel, dediğin gibi hissi direk veriyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.