Şimdi Ara

Gitar seçimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elektrogitar konusunda fikirlerinizi almak istiyorum bi turlu secemiyorum

Kriterler sunlar

*Butcem 700 lira

*Dinledigim gruplar iron maiden metallica BVB halestorm pentagram - green day nirvana - apocaliptica evanescence haggard baris akarsu -maNga duman emre aydin 84 yuksek sadakat sebnem ferah falan filan Yani punk death thrash alternative akustik her turlu

(Sorun su bu gruplarin hepsinden bazi parcalar seviyorum ama kimiileri cok farkli tarz hangi gitari alsam uygun olur bilemiyorum ama green day ve metallicadan vazgecmem

*16 yasindan beri klasik caliyorum aldigim muzik evi buyuk ihtimalle bana sapi atik yada telleri yuksek gitar satti o kadar zorlandim ki midem bulandi artik klasikten tutusu guzel bi gitar olsun istiyorum.

*Muzik evlerine git sec bi tane demeyin her gidisim de ayri ezikleniyorum ve kaziklaniyorum

*İkinci el olabilir (hatta mumkunse) bulabilecegim bi site olursa

*Denizlideyim suan yani ankara istanbula gitmem zor

*bu arada elektroyu daha once denedim az biraz ama ilk kez gecicem denebilir

Fikirlerinizi bekliyorum simdiden tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam 700lira biraz az özellikle amfi ile birlikte alacaksanız çok az. yani anladığım kadarıyla gitar geçmişiniz var o yüzden başlangıç gitarı önermek istemiyorum ama 700e de çok fazla bişey çıkmaz. aradığınız tarzları hemen hemen karşılayacak gitarlar genelde les poul gitarlar ton yelpazesi daha geniş. başlangıç gitarı isteseniz epiphone special II alın gitsin derdim bide ikinci el line 6 spider 15w amfi önerirdim ama eğer sağlam bi epiphone gitar bulabilirseniz ikinci el düşünün derim
  • Tesekkurler
    Sagdece gitar icin 700 amfi haric ben de ikinci el dusunuyorum esasen
    Yani gitar gecmisi derken sagdece klasik gitar caldim ilk elektrom olacak arada ufak tefek zimbirdatmisligim var elektroyu sagdece
    Bi de bu epiphone special ii nin HSH si var midir? bu versiyonu biraz zayif gibi geldi bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~satanist kesen kedi~ -- 8 Mart 2015; 16:04:23 >
  • ~satanist kesen kedi~ kullanıcısına yanıt
    hocam special II güzel bi gitar değil boşverin akor kaçırmasıyla ünlü zaten ama ikinci les poul studio falan alabilirsiniz galiba o fiyata les poul kullanmıyorum ama çok çeşitli tonlar elde edilebilmesiyle ünlü olduğunu biliyorum bi arkadaşım kullanıyor ordan biliyorum
  • Epiphone special II kullanıyorum. ve line 6 spider IV amfim var. Almanı tavsiye ederim. Gitarı sıfır 450 TL amfiyide 2. el sahibinden.com dan 250 TL ye aldım. Gitarı gidip görmediğin sürece 2. el alma diyebilirim. Nedenini sorarsan hiçbir çizik vs. yok diyorlar . Eline bir geliyo sağı solu çizik kırık sapı atmış vb şeyler oluyor. onu geri vermek için uğraşıyosun aylarca . bide geri veremezsen elinde kalıyo.
  • Cort x2 amfiyide cort alabilirsin veya bütçeni çok az arttırıp ibanezlere bak

• special II yi hala önermiyorum hocam ama bugün line 6 spider IV 15w afmiyi ankara dore müzikten 280 liraya sıfır iki yıl garantili aldım indirimin olduğunu bilmiyordum dün şans eseri öğrendim bugün gittiğim gibi aldım eğer line 6 alacaksanız kaçırmayın bu indirimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calistopace -- 9 Mart 2015; 20:50:42 >
  • Tesekkurler :)

• O fiyata iyi bi araştırıp ibanez alabilirsin dostum.

• Gecen gun 800e mtm2 aldım, sana sert kaçar gerçi ama grg260 falan ikinci elini uygun bulabilirsin, sahibinden.com dan butcene gore bak bul paylaş bizde bildigimiz kadarı ile yorumlayalim, aceleye getirme ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110938474&p=1#110938474

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~satanist kesen kedi~ -- 13 Ekim 2015; 15:31:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.