Şimdi Ara

Gitmek istediğiniz yerler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • interrail ile italya - ispanya - fransa - norveç masraf ne olur 4000tl yetermi schengende üni açık öğretim öğrencisi olsam bi faydasını görürmüyüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 30 Kasım 2013; 4:31:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslancaca

bu kış isviçre cenevre de olmak isterdim avrupanın en pahalı sehrinde

Bu aralar bende sıkı bir araştırma içerisindeydim İsviçre için 406TL gibi bir uçak bileti çıkarmıştım THY ile.
  • Karadeniz bölgesi yurt dışı olarak da Japonya
  • Şubat ayı için özellikle de 14 Şubat haftası için İstanbul da tatil düşünüyorum. Otel,pansiyon,haftalık tur ya da başka bir alternatif olarak bir bilginiz var mı? ya da bilgi alabileceğim başka biri ??
  • Şubat ayı için özellikle de 14 Şubat haftası için İstanbul da tatil düşünüyorum. Otel,pansiyon,haftalık tur ya da başka bir alternatif olarak bir bilginiz var mı? ya da bilgi alabileceğim başka biri ??
  • interrail ile italya - ispanya - fransa - norveç masraf ne olur 4000tl yetermi schengende üni açık öğretim öğrencisi olsam bi faydasını görürmüyüm. @Be Happy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 28 Aralık 2013; 14:46:54 >
  • Interrail'de harcayacağınız para miktarı, tamamen kişisel alışkanlıklarınıza ve hayat standartlarınıza göre değişiklik gösterir, 4.000 TL ile bana kalırsa geçinebilirsiniz ancak çok lüks bir tatil beklemeyin, zaten Interrail'in doğasında lüks tatil bulunmamaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Interrail'de harcayacağınız para miktarı, tamamen kişisel alışkanlıklarınıza ve hayat standartlarınıza göre değişiklik gösterir, 4.000 TL ile bana kalırsa geçinebilirsiniz ancak çok lüks bir tatil beklemeyin, zaten Interrail'in doğasında lüks tatil bulunmamaktadır.

schengen den vize alırken açık öğretim üni li olmak artı sağlarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Interrail'de harcayacağınız para miktarı, tamamen kişisel alışkanlıklarınıza ve hayat standartlarınıza göre değişiklik gösterir, 4.000 TL ile bana kalırsa geçinebilirsiniz ancak çok lüks bir tatil beklemeyin, zaten Interrail'in doğasında lüks tatil bulunmamaktadır.

schengen den vize alırken açık öğretim üni li olmak artı sağlarmı?

Kac yildir acik ogretimdesin? Hani sinavlari vermeyip surekli uzatiyosan onu farkederler bi faydasi olmaz. Normalde tanimiyorlar acik ogretimi fakat 1-2 yilliksan yardimi olur tabii ogrenci belgesini unutma mutlaka belgelerinin arasinda olsun. Interrail yapacaksan illa cok ulke gezicem diye ugrasma. Sokakta konaklarim falan diyede aklindan gecirme, fazla dayanamazsin cunku. Her gittigin sehire ulasmadan once bi sekilde internete gir ve hostelden yer ayirt. 6-10 kisilik odalar genelde ucuz oluyor. Hemde o tarz yerlerde senin gibi gezen insanlar kaliyor oldugundan bi cok yeni insanla tanisma firsatin oluyor.

Tavisyem Italya, Ispanya, Portekiz, Fransa, Belcika, Hollanda, Almanya arasindan bi kac ulkeyi secip onlar arasinda gezmen. Norvec onlara nazaran biraz uzak kaliyor cunku. Onemli olan Norvec digerlerini bosver dersende Norvec, Isvec, Finlandiya, Danimarka, Estonya, Letonya, Litvanya arasindan bi kac ulke secip gezebilirsin. Ayrica mutlaka vize basvurunu Italya'dan yap. Interrail yapanlara biraz daha yardimci oluyolar vize konusunda. Vizeye basvurmadan once muhakkak gezi plani yap. Su ulkede su sehire gidicem su kadar gun kalicam gibi.

• WhattaHell W kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler , asıl amacım "kuzey ışıkları" diğer ismi ile "aurora" izlemek bu yüzden norveç önemli diğer ülkeler pek önemli değil , a.ö.ü. gelecek sene kaydolacağım.
  • quote:

Cevap için teşekkürler , asıl amacım "kuzey ışıkları" diğer ismi ile "aurora" izlemek bu yüzden norveç önemli diğer ülkeler pek önemli değil , a.ö.ü. gelecek sene kaydolacağım.

O zaman Norvec, Isvec, Finlandiya yap. 3undende Aurora Borealis'i gorebilmen mumkun. Vize konusunda sikinti yasayabilirsin iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhattaHell

quote:

O zaman Norvec, Isvec, Finlandiya yap. 3undende Aurora Borealis'i gorebilmen mumkun. Vize konusunda sikinti yasayabilirsin iste.

işte bu yüzden biraz sıkıntılıyım hem para harcamaya gidecez hemde adamlar burun kıvıracak aslında rusya dan da izlenebiliyor 30gün serbest dolaşım var, başvuruda sorun yaşarsam zaten 2. plan kuzey rusya-sibirya.
  • quote:

quote:

quote:

işte bu yüzden biraz sıkıntılıyım hem para harcamaya gidecez hemde adamlar burun kıvıracak aslında rusya dan da izlenebiliyor 30gün serbest dolaşım var, başvuruda sorun yaşarsam zaten 2. plan kuzey rusya-sibirya.

Bence riske atma direk Rusya'dan dene derim. Cunku vize icin odemen gereken parada az buz bi miktar degil. Ustelik vizen kabul olmadiginda parayi geride alamiyorsun cope gidiyor yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence riske atma direk Rusya'dan dene derim. Cunku vize icin odemen gereken parada az buz bi miktar degil. Ustelik vizen kabul olmadiginda parayi geride alamiyorsun cope gidiyor yani.

ben şansımı deneyeyimde tutar mutar paris felanda yaparız

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben şansımı deneyeyimde tutar mutar paris felanda yaparız

Paris falanda hep para yanliz :D Ayrica Norvec, Isvec ve Finlandiya'da Aurora Borealis'i gorebilecegin noktalardaki butun hostel ve oteller ates pahasi. Oyle 15-20 euro'ya bulmak neredeyse imkansiz. Gecen sene arkadasla 2 kisilik odada kalmistik. 70 kusur euromuydu neydi. Tura katilmakta bi 80 euro civariydi. Rusya oralara gore biraz daha ucuz. Yani Rusya'ya gider 2-3 hafta kalir Aurora'yi gorme ihtimalini yukseltirsin. Fakat digerlerinde en fazla 1 hafta kalirsin artik o fahis fiyatlara paran ne kadar uzun sure dayanir bilmiyorum. Zaten 1 kez tura katilip goremedikten sonra tekrar para verip katilmak isteyecegini sanmiyorum.

• WhattaHell W kullanıcısına yanıt
    hele o gün gelsinde bakarız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.