Şimdi Ara

!! gitti gidiyor hakkında yardım !!!!!!!!! ( hayat meselesi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gitti gidiyora üye oldum bir ürün beğendim ona teklif vercem ama kredi kartı falan diyor.
    kredi kratsızbu iş olmasmı? e mail değiştir falanda var onu yaptım şimdi teklif verebilirmiyim.?

yardımcı olursanız sevinirim

edit: başlığı değiştirdim. daha dikkat çekici oldu sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme_1_2_3 -- 9 Ağustos 2005, 19:15:43 >

• kredi kartsız o ürüne anca gece hayallerinde sahip olabilirsin
  • yaw yapma yaff
  • kredi karyını kullanmaktan mı korkuorsun??
    senin adına kayıtlı kredi kartın mı yok??
    yoksa kredi kartın mı yok??

1.ve 2. ise hic dert etme al o ürünü ama 3. ise yapacak bsy yok
  • kredi kartına falan gerek yok zaten mal satanların alayı üçkaatçı.en az dört defa ürün kazanmama rağmen hepsi de benden önce başkasına satılmıştı.ürün satana telefon et elden al.
  • e-posta falan teklif yok mu havale falan
  • kardeş havale ile de ödeyebilirsin yalnız dikkat et internetten veya telefon bankacılığından (banka hesabın olması gerekiyor her iki seçen için) havale yap. diğer türlü bankadan havale yapmak istersen 10YTL havale parası ödersin.
    eğer açık arttırma ile kazandyısan havale ile ödeyebilirsin ama hemenal seçeneği ile aldıysan o zaman mümkünatı yok alamazsın. ancak satıcı ile birebir görüşüp havale teklif edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiyoba

kredi kartına falan gerek yok zaten mal satanların alayı üçkaatçı.en az dört defa ürün kazanmama rağmen hepsi de benden önce başkasına satılmıştı.ürün satana telefon et elden al.

yapma antiyoba arkadaşim.elbette sahtekar tipler olabilir.fakat sende alış veriş yaptiğin kişinin geçmişine bakıp oyle alış veriş yap..sana yamuk yapan tiplerin mesela geçmişlerinde,

senin"kazandığım halde yollamadi.güvenilir bir satıcı değil"

yorumun yazarsa diğer insanlar o insandan alişveriş yapmaz.
    ben şu ana kadar Gittigidiyordan 21 ürün sattim.21 kişide %100 memnun kaldi.şimdi alayi üçkaatçı dedinmi olmaz
    hakkimdaki yorumlar;
    http://www.gittigidiyor.com/php/kimlik.php?nick=mahmutboyaci
    şu an sattıklarim;
    http://www.gittigidiyor.com/main/search.php?aramasatici=mahmutboyaci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mboyaci -- 9 Ağustos 2005, 21:05:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.