Bildirim
GittiGidiyor 2020 Süper Cuma İndirimleri 26-27 Kasım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Yeni bir kestane indirim konusu bizi bekliyor -
Kazananlar kulübü ne efsane indirimler yapıyorlar, hakını yemeyin. -
Kazanlar kulubüne bakalım ne çıkıyor bahtımıza -
Cuma cuma olalı böyle zulüm görmedi -
Rezalet deneyımlerim oldu gg için. Büyük bir fırsat olmadan bulaşmayın derim... -
cuma geçseydi hayırlısıyla... -
Çöp olcak Rez -
Asıl bombayı Hepsiburada , Trendyol değil saat tam 21'de Gittigidiyor patlatacak. Çok efsane bir fırsat geliyor ama stoğu sınırlı olacaktır . -
Yılladır ilk kez Kasım ayında çek tanımlanmadı eski hesaplara,ben bomba bekliyorum. -
İstihbarat var galiba -
Neymis urun iphone ise bayilirim artik. -
Uzmanı konuştu o zaman gerçekten var :) -
genelde gg kazananlar kulübü gayet iyi indirim yapıyor. xiaomi airdots 99 liradan almıştım. hala o fiyata inebilecek bir baba yiğit çıkmadı. beklemedeyiz bakalım. -
1 tane iphone indirime girince asıl gerçek esas indirim mi sayılıyor!!!? -
bitsede kurtulsak -
%5 - 6 indirim olur gibi. -
fırtına öncesi sessizlik bu akşama hb , trendyol değil gg konuşulur .quote:
Orijinalden alıntı: Hypericum
İstihbarat var galiba
Mekanın sahibi geldi bebeleri pistten alalım diyecek Gg o derece bir şey geliyor. -
Hepsiburada sattı hocam aynı fiyataquote:
Orijinalden alıntı: 1542istanbul
genelde gg kazananlar kulübü gayet iyi indirim yapıyor. xiaomi airdots 99 liradan almıştım. hala o fiyata inebilecek bir baba yiğit çıkmadı. beklemedeyiz bakalım.
cuma geçseydi hayırlısıyla...
|
Yeni bir kestane indirim konusu bizi bekliyor
|
Cuma cuma olalı böyle zulüm görmedi
|
hay iphone'unuza be! ulan efsane diye 6-7 binlik telefondan başka bir şey duymadık kardeşim!!! sanki herkesin ayda 10.000 lira geliri varmış gibi. tam ortadoğu ülkesi olduk ha!
|
Tırtingen
|
Ne cumaaymis ya pazartesiden cumaya bitmedi gitti. Hayırlı cumalar
|
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X