Şimdi Ara

Gittigidiyor'da Orijinal Orta Fiyat Kart Soyler Misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çook uzun uza diye tartışmak konuşmak isterdim ama.Bu flashkart olayını biz burda kaç zamandır konuştuk ettik.
    Güvenilir yabancı forumlardan ve sitelerden R4 ün geçen yıl Nisan ayında üretimi durdurduğunu (benim sayemde öğrendi bunu insanlar) ve sonra çıkan kartların kalitesiz çip kullanılarak üretildiğini BİLİYORUZ!
    kİM ne derse desin R4 kartın orjinali b-i-t-m-i-ş-t-i-r.Bu vakitten sonra o kart için sorunsuz çalışır ibaresi kullanılaMAZ.Ya zaten Dünya da kabul edilmiş bir kart değildir ki sadece o yoktur zaten.M3,N5,DSTT,Acekart gibi kartlar R4 den 1000 kat daha çok kullanılıyor ve kullanılacaktır.Lütfen satış yaparken de bu gerçekleri unutmayalım.Birbirimizi kandırmayalım

edit: volumarate bizim DS le ilgili birşey almayın dediğimiz DX in bir kolu.Orası yüksek sayıda adet alanlar için (ticaret için)kullanılanı,kargo ücreti de alıyor doğal olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocker09 -- 25 Nisan 2009; 23:44:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: krocker09

Çook uzun uza diye tartışmak konuşmak isterdim ama.Bu flashkart olayını biz burda kaç zamandır konuştuk ettik.
    Güvenilir yabancı forumlardan ve sitelerden R4 ün geçen yıl Nisan ayında üretimi durdurduğunu (benim sayemde öğrendi bunu insanlar) ve sonra çıkan kartların kalitesiz çip kullanılarak üretildiğini BİLİYORUZ!
    kİM ne derse desin R4 kartın orjinali b-i-t-m-i-ş-t-i-r.Bu vakitten sonra o kart için sorunsuz çalışır ibaresi kullanılaMAZ.Ya zaten Dünya da kabul edilmiş bir kart değildir ki sadece o yoktur zaten.M3,N5,DSTT,Acekart gibi kartlar R4 den 1000 kat daha çok kullanılıyor ve kullanılacaktır.Lütfen satış yaparken de bu gerçekleri unutmayalım.Birbirimizi kandırmayalım

kimseyi kandırmıyoruz. söylediklerin tamamen doğru. doğru söze ne hacet. tamamen katılıyorum sana her konuda.
    tek sözüm var. ds hiç bir şekilde brick olmaz, isteyen istediği kartı alsın. farklar şunlar olur:

bazıları geç firmware yapar, bazılarının dldi patchleri bulunamaz bazıları oyunlarda problem çıkarır ufak tefek(yavaşlık gibi) ama ds'e zarar gelmez. şu anda piyasada bulunan flash kartları referanslı kişilerden alın. bakın daha önce yapılan alışverişlere. eğer alıcılar memnunsa problem yok demektir.
    R4 kart üretimi durmuş olmakla birlikte sıfırları halen vardır. çünkü zaten çok üretildi mutlaka satılmayanlar olacak. (farklı konuda ama örnek wereyim, telefoncu bi abinin elinde 3230 sıfır telefon var. üretimi çoktan durdu. hatta ggde 3660 sıfır satanı bile gördüm) demem o ki. referanslara bakın. içinize hangisi sinerse onu alın. çalışmayan oyunlarında mutlaka patch'i yapılır kafanıza takmayın.
    Alın geçin kullanmanıza bakın, fazla da para harcamayın. zaten yeni konsolar çıkıyor sürekli. şu anda geriye dönüyoruz ve siyah beyaz gameboyları görüyoruz gülüp geçiyoruz. sanal bebeklerle oynanırdı zamanında. çok şey değişti ve değişecek. şu anda en uygun ucuz neyse ona bakın.

kafanıza takmayın zevkinize bakın!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: monsieuremin

quote:

Orjinalden alıntı: krocker09

Çook uzun uza diye tartışmak konuşmak isterdim ama.Bu flashkart olayını biz burda kaç zamandır konuştuk ettik.

kimseyi kandırmıyoruz. söylediklerin tamamen doğru. doğru söze ne hacet. tamamen katılıyorum sana her konuda.
    tek sözüm var. ds hiç bir şekilde brick olmaz, isteyen istediği kartı alsın. farklar şunlar olur:

bazıları geç firmware yapar, bazılarının dldi patchleri bulunamaz bazıları oyunlarda problem çıkarır ufak tefek(yavaşlık gibi) ama ds'e zarar gelmez. şu anda piyasada bulunan flash kartları referanslı kişilerden alın. bakın daha önce yapılan alışverişlere. eğer alıcılar memnunsa problem yok demektir.
    R4 kart üretimi durmuş olmakla birlikte sıfırları halen vardır. çünkü zaten çok üretildi mutlaka satılmayanlar olacak. (farklı konuda ama örnek wereyim, telefoncu bi abinin elinde 3230 sıfır telefon var. üretimi çoktan durdu. hatta ggde 3660 sıfır satanı bile gördüm) demem o ki. referanslara bakın. içinize hangisi sinerse onu alın. çalışmayan oyunlarında mutlaka patch'i yapılır kafanıza takmayın.
    Alın geçin kullanmanıza bakın, fazla da para harcamayın. zaten yeni konsolar çıkıyor sürekli. şu anda geriye dönüyoruz ve siyah beyaz gameboyları görüyoruz gülüp geçiyoruz. sanal bebeklerle oynanırdı zamanında. çok şey değişti ve değişecek. şu anda en uygun ucuz neyse ona bakın.

kafanıza takmayın zevkinize bakın!!!

• o brick olayı bios'u flashlarken oluyormuş, kart yüzünden değil.
    evet r4 satışı durdu, ancak cloneların üreticileri update yapmaya devam ediyor. r4'ler bir chinatown'ı çalıştırmadı, hemen patchi yapıldı ama yapan team değildi.
    ayrıca clone r4 sahipleri gayet mutlu benim gördüğüm kadarıyla, çok olumlu yorumlar var. aksini iddia eden gelsin.
  • Orjinali de olsa klonu da olsa artık R4 almaktan vazgeçin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydogan

Orjinali de olsa klonu da olsa artık R4 almaktan vazgeçin.

Yok.Kimse vazgeçicek gibi değil kazıklanmaya dandik kart kullanmaya devam.Yürüyün!!
  • ya benim anlamadığım bir konu, neden vazgeçelim? fwler yapılıyor, oyunları çalıştırıyor. R4-III v3.09 kernel'ı çıktı ki orjinalinin en son kernel'ı v1.18 Yani clone için updateler yapılyor. Sorun nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperkin -- 26 Nisan 2009; 13:48:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superkin

ya benim anlamadığım bir konu, neden vazgeçelim? fwler yapılıyor, oyunları çalıştırıyor hala sorun ne?

sorun yok. sen kullanmaya dewam et. sorun çıkarır deniyor ama yıllardır sorun çıkmıyor. dediğim gibi kafanıza takmayın. kullanmaya dewam edin. kazıklanmak denmiş ama afedersiniz hepsi aynı ... yani birisinden dolayı problem warsa orjinal denen şeylerden dolayıda problem olur, sonuçta hepsi kopya oyun için üretiliyor.
    oyunlar sonuna kadar çalışacaktır. patchler r4 takımı tarafından yapılmasada bir çok homebrew ustası var bunlar mutlaka çözüm bulacaklar.
    gta chinatown oyununu ilk başta 1-2 kart çeşidi hariç hiç biri çalıştırmadı. sanırım çalıştırdı diyenler zaten patchli olanları indirdiler. çünkü o oyun avrupadan 3-5 gün önce amerikada piyasaya sürüldü ve aynı gece takip ettiğim sitedeydi oyun. o sıra 2-3 saat çözmünü bekledim ve yazdıkları şey şuydu "bilinen hiç bir kart türü henüz bu oyunu çalıştıramıyor" daha sonra homebrew yazan arkadaşlar duruma el koydu ve çözümü açıkladı. bu kadar basit.

tekrar söylüyorum. kim ne derse desin kafanıza takmayın. mutlaka birileri kötüleyecektir!

• Benim R4 ilk çıkan R4 lerden yani M3 sayılır fakat benim bildiğim en son kernel v1.18 ve şuana kadar çıkan tüm oyunları çalıştırıyor.
    R4-III farklı bir kart ama bunun kerneli benimkine uyarmı ? (R4-III v3.09 kernel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntercem -- 27 Nisan 2009; 19:04:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: skull_lord

Benim R4 ilk çıkan R4 lerden yani M3 sayılır fakat benim bildiğim en son kernel v1.18 ve şuana kadar çıkan tüm oyunları çalıştırıyor.
    R4-III farklı bir kart ama bunun kerneli benimkine uyarmı ? (R4-III v3.09 kernel)

zaten dediğimiz gibi en son çıkan kerneli 2005 yılında çıktı ve haala oyunları çalışıtırıyor.
    r4-III ayrı bir karttır. kerneli sana uymaz hatta başka hiç bir kernel sana uymaz. sen keyfine bak. r4 problem çıkarmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.