Şimdi Ara

Gittigidiyor hakkında yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta cuma evimde kullandığım tv'yi ikinci el olarak birisine sattım ve aynı günde kargoladım. Pazartesi günü kargo alıcının eline ulaşmasına rağmen, ödeme onayını gerçekleştirmedi, onay istediğim mesajlara da herhangi bir cevap vermedi. Dün önce otomatik onay süreci başladı, sonrasında ise gelen bir mesaj ile alıcının eline fatura geçmediği için otomatik onay sürecinin alıcı isteği doğrultusunda durdurulduğu bildirildi. Alıcı halen mesajlarımı cevap vermiyor. Gittigidiyor merkezine yazdım ve ordanda halen bir cevap yok. Alıcı tv'yi pazartesiden beri kullanıyor ama mesajlarıma cevap vermediği gibi ödemeyi de engelledi. Ürün ikinci el oldugu ilanda belirtilmiş ve fatura hakkında zaten bir diyaloğumuz olmamıştı, sadece garanti belgesi kutu içinde yollanmıştı. Bu durumda ne yapmalıyım, adam tvyi kullanıyor ama ödemesi halen elime geçmedi?

• ebascholl kullanıcısına yanıt
    Siz hatayı, fatura kesmemekle yaptınız.
  • Gittigidiyora durumu izah edeceksin , adama onu internet suclari birimine dolandiriciliktan sikayet ettigini yazacaksin , bir sey cikmazsa gidip adami dagitirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz uğraşırsınız ama sorun çıkmaz. Siteyle iletişime geçin o kadar komisyon alıyorlar yardımcı olsunlar biraz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Siz hatayı, fatura kesmemekle yaptınız.
    @4007 ; Fatura nasıl kesilir hiç bir bilgim yok, sonuçta evde kullandığım tv'yi sattım. Şirket üzerindeki bir ürün falan değil yani. O şekilde evdeki ikinci el eşya nasıl fatura edilir, bilmiyorum.

Sonuç olarak GG tekrardan onayladı satışı, pazartesi hesaba geçilcekmiş para, ilginiz için teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİPARİŞ HAKKINDA YARDIM.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.