Şimdi Ara

Gittigidiyor Kazananlar günü (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
19
Favori
53.172
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mbeg44

A dan Z ye hepsi ihtiyaç ve/veya alınabilecek ürünlerdi Volkswagen leri herkes alamaz ama bunları herkes alır surundurmedi sistem çokmedi bittiyse bitti yazdı her satıcıya yapmadı adam akıllı satıcılara yaptı iş bitti.
    N11 den çok çok iyiydi şu günlerde ki en ucuz telefonlar beyaz eşyalar mevcuttu sadece saat başı ürünler değildi kampanya saat başı urunlerin fiyatlarını bile n11 de göremeden bitti diyordu çok değil 5 ay önce.
    Şimdi n11 in avukatı diyen olur belkide ama yinede diyeyim ben.

Bu kampanya duyulmamış, bi duyulsa bu sitede çökerdi.

Tabi birde gittigidiyor yapancı firmanın, bundan dolayıda çok abartmadan yapıyor işini.

Normalde güvenlik ve rahatlık açısından gittigidiyor benim için daha iyi. n11 ise bi 11.11 de sahneye çıkıyor, sonra 1 yıl yok

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Bence de N11'in hakkını yememek lazım onların kampanyası daha devasa ve çok avantajlı kuponlar kazanabilme, kullanabilme şansımız oluyor. Gittigidiyor da bir şeyler yaptı işte, fena sayılmazdı. Gittigidiyor'dan da aldık bir şeyler, sağolsunlar.
    Rekabet iyidir, iki firma da hep var olsunlar ve hep kapışsınlar ki biz de faydalanalım :)
  • İhtiyaç listeme çok uyumlu bir satış oldu fazladan bir çadır aldım sanırım onda da iade konusunda karasızım teşekkürler gg

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne kitabı geldi beyler ben kaçırdım orayı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kozlulum67 K kullanıcısına yanıt
    Bandı satmaya niyetim yok ama siz sıfır 90 a bulursanız banada eşime hediye alirim 1 adet daha :)

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Gg kampanyasi n11 i tokatlar

N11 de bir ay baklava izdihami yasadik bi' cacık çikmadi son gün.

Bunda hic yoktan herkes bi seyler alabildi.

• 3-5 ürün için miydi bu tantana.
  • N11 kampanyasindan 1500 civarı altlimitsiz almıştım burda kartı girene kadar stok bitiyor verilen sayıdan çok daha az büyük büyük ihtimalle bi cacık olmaz gg kampanyasından boşa stres yaptık

• Tam teravih vaktine Dumble mı konur arkadaş? Lazımdı yaa.

Hepsini alayım, gereksizleri iade ederim diye işlem yapan arkadaşların her ne kadar kanuni hakları da olsa kul hakkına girdiğini düşünüyorum. Hem ihtiyacı olanların hem de boşa kargo ücreti verecek olan satıcıların.

• Dambılın linkini atabilir misiniz?

• Kapatın burayı 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: Kirmasti_16

Mi band 3 satın alıp kargo bilgisi girilmeyen varmı?
    +1
  • sabah tesadüf gördüm bi french press bi de mi band alabildim. başka da alamadım bazılarını da almadım gerçi artık istesen de almak zordu. stok az talep fazlaydı
  • Güneş kreminden vazgeçmeyi düşünen varsa sunny kettle yada Tefal termos ile değiştirmek istiyorum. Kargo bilgileri girilmeden değiştirme imkanı var cepten ulaşabilirsiniz 05535741444 İstanbul içi elden değişim de olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Egeli3543

Benzer durum benimde başıma geldi birisi hesabımı ele geçirdi bana alışveriş onay mesajı gelince farkettim satıcıya haber verip siparişi iptal ettirdim herşeyi benim ortaya çıkarıp bildirmeme rağmen gg beni mağdur etti ve kazananlar kulübüne dahil olduğum hesabımı kapattı o kadar uğraştım muhatap bile bulamadım.bende artık gg den değil n11 den alışveriş yapıyorum kendileri kaybetti.
    Valla sizede geçmiş olsun hocam, ben hiç o yönden düşünmemiştim. Acaba bizimkinede mi çöktüler. Aman neyse bende sizin gibi mağdur edildiğim için bir daha hiç alışveriş yapmadım düşünmüyorumda.
  • dün mi band 3 59 kampanyasına denk geldim, sepete ekledim ancak alamadan tükendi dedi.
    3 dk içinde tükendi mi ürünler şimdi inananalım mı ?
  • dün saat 10.12 de mi band3 aldım az önce kargosu geldi

• Sandalye, termos ve powerbank harici tüm ürünleri aldım.
    Yani bu işte üç kağıt yoktu. 👍

Powerbank alacaktım araba kullanıyordum yetişemedim. Aynı fiyattan satan varsa talibim.
    Ayrıca dambıl setini aldığım fiyattan verebilirim. İstanbuk içi.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.