Şimdi Ara

Gittigidiyor Lg 42la660s 1799 tl+100 wp+ 32 tl avantajix (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de sipariş verdim, gelişmeleri yazacağım. Ayrıca insanlar hakkında bu şekilde bir genelleme yapmayı yanlış buluyorum Carvajal hocam. Kendi adıma konuşursam, Digitürk üyesiyim ve mevcut lcd televizyonumda yayınlanan 3d yayınları izleyemiyorum. Ayrıca indirdiğim bluraylerde artık 3d seçeneği de mevcut. O yüzden benim için yılda 2-3 kereden daha fazla kullanılacak bir özellik Kısacası kimisi için o 500 liralık ek özellik gerçekten farkediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

kapitalizmin insanları kullanmayacağı özellikleri aldırması gerçekten çok güldürüyor beni. yılda 2 kez izleyeceğiniz 3 d film için fazladan 500-600 lira verilmesi cok komiğime gidiyor.

Işte biz bu modelle 1000-1500 tl fazla vermektense 500-600 tl vermiş oluyoruz.. bu da bişeydir...

Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Bize de nasip bakalım 47 si.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -parantez

quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

kapitalizmin insanları kullanmayacağı özellikleri aldırması gerçekten çok güldürüyor beni. yılda 2 kez izleyeceğiniz 3 d film için fazladan 500-600 lira verilmesi cok komiğime gidiyor.

Işte biz bu modelle 1000-1500 tl fazla vermektense 500-600 tl vermiş oluyoruz.. bu da bişeydir...

Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Bize de nasip bakalım 47 si.

Bakalım bi gelsinde...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ürün geldi kutusunda servisi beklıyecez pazartesi ürün kliksanın sıkıntı yok kurulumu görelim bakalım
  • Merhaba arkadaşlar, ben de ürünü Çarşamba günü teslim aldım, Perşembe günü de yetkili servis gelip kurulumunu yaptı. Sorunsuz bir cihaz, gayet memnunum. Bu kampanyadan haberdar olmamızı sağlayan genesa arkadaşımıza da teşekkür ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunder9

Merhaba arkadaşlar, ben de ürünü Çarşamba günü teslim aldım, Perşembe günü de yetkili servis gelip kurulumunu yaptı. Sorunsuz bir cihaz, gayet memnunum. Bu kampanyadan haberdar olmamızı sağlayan genesa arkadaşımıza da teşekkür ederim .

güle güle kullanmanız dileğiyle.. ürünü kliksadan bende aldım 1 haftadır kullanıyorum sorunsuz güzel bir cihaz. mkvod uygulamaasını mutlaka kullanınız. cihaz bambaşka oluyor. @thunder9
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.