Şimdi Ara

Gittigidiyor Saat Başı %50 İndirim (21 Haziran 2017) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
11
Favori
23.390
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nesi değil? Belki saçma bir iş yaptım ama kullanmayı düşünmediğim için üzülmedim.

Tabi ki 1.5 saniye süre yetmeyebilirdi ama çok seri de hareket etmedim. Neyse, sadece telefonu gerçekten sattıklarına inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihattr -- 21 Haziran 2017; 21:49:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone kaça gitti beyler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Nesi değil? Belki saçma bir iş yaptım ama kullanmayı düşünmediğim için üzülmedim.

İnanılası değil diyeyim, yanlış bir tabi oldu sanırım. Hemen satılabilecek bir üründü. Ben alabilsem Android'den kurtulmak adına kullanacaktım.
  • iyide iphone 7 vermediler ki o fiyata 6 16gb ikinci el satıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

mi band 2'yi kim aldı acaba 46 lira

Ben aldım. :) Sabah sabah yüklenme olmadı sanırım. Çin'den 65TL'ye almayı düşünürken hem ucuz hem hızlı olacak.

• quote:

quote:

Ben aldım. :) Sabah sabah yüklenme olmadı sanırım. Çin'den 65TL'ye almayı düşünürken hem ucuz hem hızlı olacak.

Ben değmez diye almadım sabah. Smartband Talk var, yeter.
  • yerimizi alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: awsedrzxc

iPhone kaça gitti beyler ?

1633TL.
  • Bunlardan alışveriş yapan bunlar gibi olsun reziller

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

quote:

İnanılası değil diyeyim, yanlış bir tabi oldu sanırım. Hemen satılabilecek bir üründü. Ben alabilsem Android'den kurtulmak adına kullanacaktım.

Ödeme şifresini girseydim görürdüm belki. :) 10 bin liralık indirim yapmış olsalar bugün. Reklam yerine sayılır. Medya'da reklam çok daha pahalı sanırım. Tabi olumsuz imaj bırakıyor da olabilir. Bir ürün yerine daha çok insanın yararlanabileceği şekilde kampanya daha mantıklı olabilirdi.

• Sayfa sayfa baktım doğru düzgün birşey düşürüp alan yok yerim öyle %50 yi
  • ahmetfx kullanıcısına yanıt
    Fiyatı 3-4 katı vardır herhalde. Bileklik denemek için iyi fırsat oldu. Belki kullanacağım ürün değildir.

• blender çıktı ne yapacaksak :)
  • 7 dakika oldu belenderi alan yok
  • 10 tane üründe fiyatı %50 düşürdüler, çok başarılı marketing çalışması. Bütü ölücüler gg de , girenlerinde %5 i alışveriş yapmış olsa yine onlar kazandı :)
  • vay teravih e gittik geldik blender mı satılmış
  • bu firmalar da müşterileri iyice salak yerine koymaya başladı. 1 tane ürün ne ya, dalga geçiyorlar resmen

bir başkası % 5 indirim yapar, çok büyük kampanyaymış gibi bir de sms atar, bugüne özel haaa der

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blekwolf -- 21 Haziran 2017; 23:33:27 >
  • quote:

quote:

Hayırlı olsun güle güle kullanın :)

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Umarım işime yarar.

• PS4 Pro bende :) iPhone'u istiyordum, kısmet değilmiş. Oyun bilgisayarım olduğu için muhtemelen satarım gelince.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.