Şimdi Ara

Gittigidiyor satıcıların kargo ücreti kurnazlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
10.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yatırdı hocam parayı daha öncede laptop soğutucusu almıştım kırık göndermiş gık mık dedi bastım olumsuz yorumu , kırık olanı istemedi bile sıfır gönderdi
  • Yine aynı şey oldu. Gittigidiyordan bu ürünü aldım, ilanda ücretsiz kargo yazıyor, takip nodan baktığımda da alıcı ödemeli gözüküyor. Kargo geldiğinde benden para istenecek. Satıcıya mesaj attım, çözüm sunmazsa teslim almayacağım.http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g4-deri-arka-kapak-hediyeli-293240235
  • quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

Yine aynı şey oldu. Gittigidiyordan bu ürünü aldım, ilanda ücretsiz kargo yazıyor, takip nodan baktığımda da alıcı ödemeli gözüküyor. Kargo geldiğinde benden para istenecek. Satıcıya mesaj attım, çözüm sunmazsa teslim almayacağım.http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g4-deri-arka-kapak-hediyeli-293240235

hiç sıkıntı etmeyin teslim almazsınız olur biter. geçen h.buradadan hatalı fiyatlı çay aldım (20'li paket yazıyordu 2'li göndermişlerdi)bende teslim almayıp geri gönderecektım kargocu beni aramadan adrese teslim etmiş. hepsiburadaya yazdım ürün elime ulaşmadı diye. en sonunda paramı iade ettiler

• Birde "çok başarılı satıcı" ünvanını almış. Biz kime güveneceğiz ??
  • paradoks79 kullanıcısına yanıt
    Satıcı mesajlarıma cevap vermiyor, gittigidiyor satıcıya mesaj atın diyor.
  • biz de gittgidiyorda satıcıyız. 2 kere maalesef hatalı çıkış yaptık. bu konuda rahatsızlığını ifade eden müşteri ile iletişime geçip parasını geri ödeme yapabilmek için iban istedik. birinde para iadesi yaptık, diğeri "önemli değil aramanız yeterli" dedi.

insanlar hata yapabilir ama bu hatasını telafi etmiyorsa sıkıntı vardır.

gittigidiyor gibi en eski e-pazar sitesini bu şekilde yorumlamak yanlış olur.

n11'e yönel diyen arkadaşlara da söyleyeyim. satıcılar için tam bir soygun platformu olma yolunda gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weedecs -- 26 Ekim 2018; 8:57:27 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.