Şimdi Ara

GITTIGIDIYOR SORU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aldıgın kişinin geçmişine bakarsın daha önce alanlara mesaj atarsın eger firmadan alındıysa. adamla yüzyüze görüşmeyi teklif edersin. bozuk çıkınca ne yapıyor ona bakasın vs. vs.
  • sen derdini anlatmaktanmı acizsin nesin kardeşim eğer laptop alacaksan güvenli bir satıcı arıyorum desene adam gibi sor sorunu millete bilmece çözdürür gibi yazıyorsun almayı düşünüyorsan bak satıcıların profillerine ona göre işlem yap.
  • Ben GG dan pahalı eloktronik bilgisiyar ürünü almam(Bellek türü ıvır zıvırlar hariç).Cazip gelir alacak olsamda satıcıyla buluşur öyle alırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maslan7

sen derdini anlatmaktanmı acizsin nesin kardeşim eğer laptop alacaksan güvenli bir satıcı arıyorum desene adam gibi sor sorunu millete bilmece çözdürür gibi yazıyorsun almayı düşünüyorsan bak satıcıların profillerine ona göre işlem yap.

benim amac farkli yani alanlar hangi firmalardan aldiklarini bir soylesinler...
  • ne dogrudur? anlamadim da.
  • Gittigidiyordan pahali 1 elektronik urun almam.Tavsiye etmem almanizida.Sorun cikma ihtimali cok yuksek cunku.Ayrica firma yoktur kisi vardir.Buda sorun cikma ihtimalini cok artirir.Ama illa alcam diyorsan,laptopunu aldigin kisinin daha once yapmis oldugu satislardaki yorumlarina bak.Eger daha once hic laptop satmadiysa o kisiden alisveris yapma.Umarim aciklayici olmustur cevabim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Layblood

Gittigidiyordan pahali 1 elektronik urun almam.Tavsiye etmem almanizida.Sorun cikma ihtimali cok yuksek cunku.Ayrica firma yoktur kisi vardir.Buda sorun cikma ihtimalini cok artirir.Ama illa alcam diyorsan,laptopunu aldigin kisinin daha once yapmis oldugu satislardaki yorumlarina bak.Eger daha once hic laptop satmadiysa o kisiden alisveris yapma.Umarim aciklayici olmustur cevabim.

tesekkurler sadece forumun gittigidiyor hakkinda goruslerini almak istedim ayrica yanlisiniz var firma yoktur olurmu dukkanlar diye bolum var ve ayrica bende gittigidoyrda dukkan sahibiyim atta bilgisayarciyim sadece test amacli sormustum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: télveß

quote:

Gittigidiyordan pahali 1 elektronik urun almam.Tavsiye etmem almanizida.Sorun cikma ihtimali cok yuksek cunku.Ayrica firma yoktur kisi vardir.Buda sorun cikma ihtimalini cok artirir.Ama illa alcam diyorsan,laptopunu aldigin kisinin daha once yapmis oldugu satislardaki yorumlarina bak.Eger daha once hic laptop satmadiysa o kisiden alisveris yapma.Umarim aciklayici olmustur cevabim.

tesekkurler sadece forumun gittigidiyor hakkinda goruslerini almak istedim ayrica yanlisiniz var firma yoktur olurmu dukkanlar diye bolum var ve ayrica bende gittigidoyrda dukkan sahibiyim atta bilgisayarciyim sadece test amacli sormustum.

bunun içinmi milleti kanser ediyon burada kaç saattir?

• quote:

Orjinalden alıntı: interm

quote:

Orjinalden alıntı: télveß

quote:

bunun içinmi milleti kanser ediyon burada kaç saattir?

gittigidiyor sağlam kuruluştur ben sigortam.nette çalışmıştım eskiden gittigidiyorda bizim patrona aitti binalarımız yan yana idi hatta o yüzden sağlamdır

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.