Bildirim
Gittigidiyordan Oyun Almak İstiyorum !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o nasıl fiyat aralığı :) 45-57 arası. çok enteresan. :) gittigidiyor a ihtiyacın yokki oyun satıp almak için. burdan bire bir insanlarla görüşerekte satın alabilirsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
ama 45 - 57 arası olabılır ..
-
dostum sana uyarı ordan alcaksan kullanıcın aldığı yoruma bak eğer güvenilir biriyse yoksa alma bazıları ürünü yollamıyo -
forumda gördüğüm en ilginç konu başlığı. fiyat aralığından mı bahsetsem gittigidiyorda hesap olmasından mı bilemedim. ama böyle mesajlarada ihtiyaç var tabi. çeşit olsun hesaabı -
underground rivals var bende satçam istersen oyunu mesaj at 2. el 50ytl -
fiyatlar 80 ytl den başlıyor gittigidiyor.comda -
versiyonumu 1.5 a düşürdüm artık umd yerıne netten ındırıyorum . Teklif ve diğer mesajlarınız için Teşekkürler. -
bende pursuit forcei satmak istiom 2. el bilirsin hani su demo diskdeki yada medi evil -
slm duna ben oyun almak istiyorum sende oyun varmı veyaa tanıdığın birisinde ?????? -
ben NFS Most Wanted 50YTLye sattım :) Hemen AL ile.. satışa çıkardım 15dk sonra hemen al ile satıldı :D :D -
Oyun almak isteyenler için şuraya bırakıyorum-->
Bu da instagram sayfası-->www.instagram.comOnly A Gamer® (@onlyagamer.gg) • Instagram fotoğrafları ve videolarıhttps://www.instagram.com/onlyagamer.gg/?hl=tr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geymırosman -- 11 Temmuz 2019; 2:13:34 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X