Şimdi Ara

gittiğiniz camii de çorap hediye ediyorlar mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Levopron

quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Camiye kirli pasaklı onu geçtim de ter kokusuyla gidenler, sevaptan çok günaha giriyor bence. Benim ibadetime mani olacağına gelme, evinde kıl.
    Birinin misafirliğine gidince en güzel elbiseni giyiyosun, traş oluyosun, güzel kokular sürüyosun. Allah'ın ziyaretine gelince leş gibi. Geçiniz.

yanlış düşünüyosun adam dükkanında işinin başında oluyor namaz vakti gelince camiye gidiyor ogun duş alsa bile öğlene kadar terliyosun napsın adam yani hiç cumaya gitmesinmi ?

bence arkadaş doğru söylüyor.Allah'ın huzuruna çıkıyorsun sonuçta,ter kokuyorsa ter kokusunu önleyen deodorantlar var abartmayacak şekilde sıkabilir.O gün Cuma ise daha dikkat ederek işini yapsın.Veya yanında yedek kıyafet getirsin yani oraya temiz gitmek isterse 1 ton yol var..

Ben de sana katılıyom. Kişide temiz gitmek niyeti olduktan sonra bi' ton yol var. Dinimiz kolaylık dini.
    Ben de iş yerinden camiye gidiyorum. Sık bi deodorant git. Zaten o ayağı başı kokanlar da düzgün abdest almayanlardır. Günde 5 kere abdest alan ve her gün banyo yapan biri pis olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 9 Eylül 2011; 14:15:26 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.