Şimdi Ara

giulietta, ds4, megane coupe (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alfa romeo iç mekan kalitesi ile one cikan bir marka iken nasıl kalitesiz diyebiliyorsunuz anlamadım. Kac senelik 147'ler bile gunümüzde satılan 60bin liralık araçlardan kaliteli kumasa ve işçiliğe sahip.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DS4 çok garip geliyor bana. Adamlar tasarımı yapmışlar ama arka camları unutmuşlar sanırım ki açılmıyorlar... Aceleye gelmiş gibi... DS harflerini hak etmiyor bence. Renaultlar bana her zaman oyuncak gibi gelmiştir. Giuletta da herkesin beğendiği bir araba olduğu için fazla sıkıcı geliyor bana.
    Yine de Jüliyi seçerdim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maloney

1.5 dci edc yerine 1.6 dci düz alınabilir performans olarak 1.6 dci 130 bg motor 320 nm torka sahip
    bir 1.4 170 lik giulettia olamaz elbet ancak o motordanda geri kalır yanı yok

Uzun vadede dizel bir model tercih etmek daha mantıklı

Kesinlikle söylediklerinizle haklısınız gayet mantıklı
  • Megane coupe ile ilgili sorunuz varsa yardimci olurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 308 uzun yollu çok rahat araçtır, gerek seri olması gerek sert olması keyif verici, DS4 nasıl bilmiyorm fakat albenisi olan bir araç ben onu alırdım
  • New beetle desing edition 1.4 tsi 160 ps dsg 70000 gibi bir fiyata geliyor.Bence göz atmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat321

New beetle desing edition 1.4 tsi 160 ps dsg 70000 gibi bir fiyata geliyor.Bence göz atmakta fayda var.

Güzel öneri
  • Ds4 de sportif sürüş yok , kalibinin arabasi degil denilmiş, sen kullananlara sor hocam bence. Lastikle camurluk arasi açık diye, araba devrilecek saniyorlar. :-). Tavsiyemdir ds4. Ben megane coupe alacaktım , ds4 çikinca ds4 aldim. Tercihiniz ne olursa olsun, dizel olsun. Bir depo ile asila asila 900 km. Daha ne olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir ds4 sahibi ve guilettayı test etmiş biri olarak konuşayım:
    iki araçta tarz sahibi araçlar,dış tasarımları sınıfının bence en iyisi
    iç ortam konforu-yakıt tasarrufu diyorsanız DS4,performans derseniz alfa derim..
  • Benzinli araç düşünmedigim icin alfa dizel ve coupe arasinda kalmistim.kararim coupeden yana oldu ve gt line aldim yarin teslim hayirlisiyla yarin coupe icin sorularin olursa cevaplayabilirim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duge86

Giulietta 1.4 170 tct distinctive paketi, citroen ds4 dizel otomatik dstyle ve megane coupe dizel otomatik arasında kaldım. alfa performans anlamında üstün ama diğerleri de dizelin ekonomisini sunuyor. Fiyatlar birbirine çok yakın. Bunlar arasında bir karar arefesindeyim

Şimdi amaç nedir öncelikle.
    Kriterler nedir yani.
    Dizelin ekonomisi diyen adamın 170 hp benzinli arabayla ne işi var?
    DS4 konfor aracı Alfa sportiflik.
    Sen konfor mu arıyorsun sportiflik mi?
    Megane çok az yakıyor eyvallah.
    Bir soru daha giriyor devreye sen az tüketim mi yüksek performans mı planlamaktasın?
    Yani bence öncelikle bir kriter belirle ki insanlar sana ona göre araba önersinler.
    Tüketimi düşünen adamın Alfayla işi olmaz,çünkü ne kadar olsa dizel öteki araçlar.
    Eğer tüketim düşünülmüyorsa direkt Giu alır bu arabaları zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

giulietta her anlamda DS4ten ve meganeden daha iyi bir araçtır.
    Öte yandan bahsettiğiniz araçların yanında Alfa'nın 2. elde kaybedeceği değerin de bir anlamı yok.

Her anlamda değil malzeme,donanım,konfor,tüketim harici konularda üstündür. Geriye performans kalıyor zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.