quote:Orijinalden alıntı: koobee24 valla sonu sürprizli değil ama gizem denince benim aklıma bu film gelir. Hocam bunu indirdim henüz izlemeye fırsatım olmadı teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: 50pho50 Bu konu izlenecek film listemi kabartacak Hocam Tom Hanks'in neredeyse bütün filmlerini izledim... Teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun Şiddetle öneririm özellikle benim gibi Tarih'e felan meraklıysan Tom Hanks'in bütün filmlerini izledim
quote:Orijinalden alıntı: 'Death' quote:Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun Şiddetle öneririm özellikle benim gibi Tarih'e felan meraklıysan Tom Hanks'in bütün filmlerini izledim Acayip iyiydi Tom abi
quote:Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun quote:Orijinalden alıntı: 'Death' quote:Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun Şiddetle öneririm özellikle benim gibi Tarih'e felan meraklıysan Tom Hanks'in bütün filmlerini izledim Acayip iyiydi Tom abi Kötü oynadığı film göremedim henüz..
quote:Orijinalden alıntı: 'Death' quote:Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun quote:Orijinalden alıntı: 'Death' quote:Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun Şiddetle öneririm özellikle benim gibi Tarih'e felan meraklıysan Tom Hanks'in bütün filmlerini izledim Acayip iyiydi Tom abi Kötü oynadığı film göremedim henüz.. Nicolas Cage de
quote:Orijinalden alıntı: sayaras Gizem olarak geçmiyor olabilir ama, bu filmde ki şaşkınlığımı hiçbir zaman unutamam. Listeye aldım teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: 'Death' uppp Kardeş biraz soluklan, zamanla gelir zaten öneriler, sanki izleye izleye film bırakmıyorsun.
quote:Orijinalden alıntı: ALAK_ quote:Orijinalden alıntı: 'Death' uppp Kardeş biraz soluklan, zamanla gelir zaten öneriler, sanki izleye izleye film bırakmıyorsun. Hocam biriksin istiyorum, çok film yok çoğunu izledim zaten yazılanların... izlenecek kalmayınca saçma sapan filmlere sarıyorum
quote:Orijinalden alıntı: 'Death' quote:Orijinalden alıntı: başlıksakat gizemli dünyayı tavsiye ederim Animasyon değilmi bu ? evet ama zaten ben senin yaş grubuna yani 0-6 yaş grubuna uyduğu için tavsiye ettim