Şimdi Ara

gizeMLißirdoST'an herKeSe ßiLgi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: gizemlibirdost

quote:

Orjinalden alıntı: zehir9494

allah razı olsun

Senden de Olsun

kube Senın Okuman Kıtmı.. Sen olimpia da Soyulan kişi sayısını bılıomusun
    inanmayanlar yazmasın demıstım topic'te
    Az Olgunlaş...

kardeşş sana olmayacağını şöyle izah edeyim ko zamanında
    trade atıldığı zaman kişiler arası ıp etkilişimi oluyodu fakat şu anda o yok
    knightla arada bağlantı ondan sonra diğer kişiyle ondanda şu an trade hack diye bişey kalmadıı
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

quote:

Orjinalden alıntı: KiLLzOnE

stormgiant ;

Adam Size Yardım Etmeye CaLısMıs Senin Yaptıgın Ayıp !

DieForYouu ;

Bu Söz Aynen Senin Icın De GecerLi ayrıca Millete AvukaTLık yapmakTan Cok HosLAnıorsunuz !!!!!!!

bak güzel kardeşlim benim ağzımı açtırmayın ! stone un yaptığı ayıp filan değil ben akşama kadar 100 lerce trade atıyorum ve beni bilen bilir +8 shellerle dolanıyorum +8 harici itemim olmaz benim asla +9 dex takmam en kötü dex takım roldur ! bunlar hava amaçlı söylenmiş şeyler değil item showda yapcak değilim ama bana neden bişi olmuyor ? ulen hack lenen geliyo trade den hacklendim diye ha oda neden sana söliyim,hack lenen dusunmeye baslıyo neden böyle oldu diye hemen aklına birisi ile trade yaptığı aklına geliyo hasiittirrr diyo trade yüzünden hacklendim ! peki bir düşünün günde 100 lerce trade atan 3000 gb lik iteme sahip olan ben hacklenmiyorumda neden bu arkadaşlar hackleniyo ? ayrıca stone haklı diyorum tekrardan trade hack in olduğunu iddia eden birisinin önce trade yazmasını bilmesi gerekiyor,ha yazar harf hatası olur ama gördüğüm kadarı ile hata yok aynı kelime bir kaç kere yazılmış,insanlara yardım etme girişimi güzel ama gereken yerde insanlar yardım ister kafa bulandıran asparagas haberlerle değil,ben kimseye avukatlık yapmam ne düşünüyosam söylerim bu benim önceki mesajlarımdada böyledir bu foruma çok nadir girer çıkarım forumun aldığı hal hoşuma gitmiyo cunki şu an bakın sayfaya kaç tane takas yaptım sizce karlımıyım topici var forumun amacı yardımlasma olduğu kadar saçmalamamaktırda !

Adamın bi biLdigi wardır işi gücü yok milletle kafa mı buLcak bi gün sen de hackleneceksin bunu unutma !

• Verdiğin bilgiler için sağol ama ben trade hack olduğunu düşünmüorum .Yinede dikkatli olmakta yarar var tabi ki
  • walla ben daha uzağa işerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

quote:

Orjinalden alıntı: gizemlibirdost

stonegiant
    kardeş Senı İnandırmak Zorunda Değilim bU ARADA çarın Soyulduğu zaman
    bu Foruma Gelipte Ağlama Sonra.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adam haklı,trade demeyi bilmiyosun nasıl inansın millet sana ! ağlamaz kimse merak etme 3 kurusluk oyuna ağlıycak adamı anca bu forumda bulursun stone da onlardan birisi değil..

Trade yazmayı bilmemekle ne alaka?sen çokmu şey bildiğini sanıyosun?Allah bilir sende trade hack yapıyosun millet uyanmasın diye böle diyosundur..

• Uyardığın için sağol ama keşke önce okusaydım. xigenonda 63 lvl prisetimiz vardı shell set , dol+5 felan dün trade hack e maruz kalmış . Malesef bugün sabah soyuldu. Ben böyle oyunun.....
  • Neyin kavgasini veriyorsunuz Adam sizi uyariyor tRade hack var yada yok onemLi oLan dusunup bi$iLer yazip payLa$maktir. Trade yi trage die yazdi diye kiyameti kopariyorsunuz cocukmusunuz yoksa hicmi akLiniz yok Ne var yazabiLir bu o konuda biLgi sahibi oLmuyor anLamina gELmez siz cok mu hatasizsiniz insanLarin hataLArini soyLemek iyidir ama boyLE kusTahca soyLemek terbiyesizLiktir ..

Evet tRade hack oLabiLir oLympiada soyuLan cok kisi var son zamanLArda saoL uyariLar icin kanky
  • saol uyardığın için
  • quote:

Orjinalden alıntı: XYengerekYX

saol uyardığın için

sende saol bab.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.