quote:Orijinalden alıntı: furkannkphttp://u1312.hizliresim.com/1j/2/v3p26.pngsen gidip beleş dağıtılan şampiyon ve kostümü almıyorsan gizemli kutudan çıktığında laf edemezsin
quote:Orijinalden alıntı: furkannkpPeki support ne zaman cevap verircryocore brand ve oktoberfest gragas çıktı
quote:Orijinalden alıntı: Santiago Munezcryocore brand ve oktoberfest gragas çıktı Alıntıları Göster İyi günler ben League Of Legends Destek Grubundan Jajajaq4 Hiç boy abdesti almayı denediniz mi? Lütfen bir daha soru sorarken çekinmeyiniz. Rahatlıkla sorabilirsiniz. İyi günler! Riot Jajajaq4
quote:Orijinalden alıntı: Uberior İyi günler ben League Of Legends Destek Grubundan Jajajaq4 Hiç boy abdesti almayı denediniz mi? Lütfen bir daha soru sorarken çekinmeyiniz. Rahatlıkla sorabilirsiniz. İyi günler! Riot Jajajaq4
quote:Orijinalden alıntı: Jorah Mormontquote:Orijinalden alıntı: Uberior İyi günler ben League Of Legends Destek Grubundan Jajajaq4 Hiç boy abdesti almayı denediniz mi? Lütfen bir daha soru sorarken çekinmeyiniz. Rahatlıkla sorabilirsiniz. İyi günler! Riot Jajajaq4 Alıntıları Göster banada savaşcı prensen sivir çıktı hiç oynamadığım heroda 2 tane skin var yok böyle birşey ya
quote:Orijinalden alıntı: furkannkpDiğer kutudan da moonblade tryn çıktı ama tryn oynamiyorumAlırken okumayı öğren. Aşağıda eşşek gibi mystery gifts are not refundable yazıyor.
quote:Orijinalden alıntı: BSG Alırken okumayı öğren. Aşağıda eşşek gibi mystery gifts are not refundable yazıyor. 500 skinden facebook ta dagitilan bedava skin gelince
quote:Orijinalden alıntı: furkannkp quote:Orijinalden alıntı: BSG Alırken okumayı öğren. Aşağıda eşşek gibi mystery gifts are not refundable yazıyor. 500 skinden facebook ta dagitilan bedava skin gelince Yine de bi şey kazanmışsın sonuçta. Bana boş kutu çıktı.
quote:Orijinalden alıntı: BSG quote:Orijinalden alıntı: furkannkp quote:Orijinalden alıntı: BSG Alırken okumayı öğren. Aşağıda eşşek gibi mystery gifts are not refundable yazıyor. 500 skinden facebook ta dagitilan bedava skin gelince Yine de bi şey kazanmışsın sonuçta. Bana boş kutu çıktı. Bos kutu ??
quote:Orijinalden alıntı: furkannkp quote:Orijinalden alıntı: BSG quote:Orijinalden alıntı: furkannkp quote:Orijinalden alıntı: BSG Alırken okumayı öğren. Aşağıda eşşek gibi mystery gifts are not refundable yazıyor. 500 skinden facebook ta dagitilan bedava skin gelince Yine de bi şey kazanmışsın sonuçta. Bana boş kutu çıktı. Bos kutu ?? Yanında RP falan yazıyor ama mystery gift ile rp atılmıyor, zaten RP falan da geldiği yoktu.