Arkadaslar 2, kez basıma gelıor ama cozumu ney bulamadm.... Gızledıgım klasorlerı format atarken acmazsam eger formatdan sora o klasorlerın yazıları yeşile donuyor ve acılmıor... Acılmıor derken klasor un ıcıne gırıosn ıcındekı resmıde acıosn ama resım goruntulenemıor dıyor. yada vıdeo u acıosn desteklenmıyor dıyor acmıor... :( Bunun gerı donusumu nasıl olur warmı kurtarma sansım ? :(
quote:
Orijinalden alıntı: burock1907
Arkadaslar 2, kez basıma gelıor ama cozumu ney bulamadm.... Gızledıgım klasorlerı format atarken acmazsam eger formatdan sora o klasorlerın yazıları yeşile donuyor ve acılmıor... Acılmıor derken klasor un ıcıne gırıosn ıcındekı resmıde acıosn ama resım goruntulenemıor dıyor. yada vıdeo u acıosn desteklenmıyor dıyor acmıor... :( Bunun gerı donusumu nasıl olur warmı kurtarma sansım ? :(
Kardeş senin D sürücüne de virüs bulaşmış.
Çeşitli anvirüs programları ile tam tarama yaptır.
Advanced system care 6, clean up, c cleaner, combofix, killamvo
Bunun gibi yardımcı yazılımlar ile bi temizlik yap daha sonrasında kaspersky nod23 antivir gibi programlar ile tam tarama yaptır bi.
kesinlikle virus yemissiniz...
quote:
Orijinalden alıntı: egesukru
quote:
Orijinalden alıntı: burock1907
Kardeş senin D sürücüne de virüs bulaşmış.
Çeşitli anvirüs programları ile tam tarama yaptır.
Advanced system care 6, clean up, c cleaner, combofix, killamvo
Bunun gibi yardımcı yazılımlar ile bi temizlik yap daha sonrasında kaspersky nod23 antivir gibi programlar ile tam tarama yaptır bi.
clean up u ıle hergun tarıyorum pc yı ... ama antıvurus programı uzun zamandır kullanmıyorum wın 7 kullanmaya basladımdan berı ... Nod32 kurup tarama yapıcam ama vırusu bulup sılebılır mı ? sılerse klasorlerımı gerı kazanabılecekmıyım ? vırusu bulup sılemezse format şart m ı ? Zamanınızı alıorm ama yarıma ıhıtyacım war ...
buarada bılgısayarımın oyunlarda cok ıyı fakat ınternetde kasma sebebıde vırusmus demmkkı :( c ye format attım mozılla ve chrome da aynı anda 15 tane sekme actım sorun olmadı formatdaan once 5 sekme ıptal edıodu pc yı ... dmkkı c dekı vırus yok oldu format ıle...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme